News Ticker

Designstudio Lindeblad Home & Garden

Gelegen op een van de mooiste plekken van Nederland ligt watervilla “Tekkeret”. Geïnspireerd door de glooiende vormen van de omgeving, onderscheidt het ontwerp van deze villa en tevens Headquarter van Lindeblad Home & Garden zich door een reeks van terrassen die zich nestelen in de gelaagde natuur langs het water aan Kortenhoefse plassen. De rood cedar houten buitenmuren vormen de basis van het huis en creëren natuurlijke overgangen van binnen- naar buitenruimtes. De woonlaag op de begane grond bevat de belangrijkste functies van het huis, waaronder de keuken, de woonkamer en de master bedroom suite. Elk van deze ruimtes ligt direct aan het grote terras en verlengt de verbinding met buiten. De statige veranda verbindt de naastgelegen overdekte outdoor keuken, voorzien van een luxueuze Afrikaanse braai, met het huis. De buitenkeuken biedt een prachtig uitzicht op de tuin en het water.

Vanwege onze passie voor natuurlijke bouwmaterialen en bouwstijlen geïnspireerd door de natuur en de ligging aan het water, is de villa gebouwd van wit geschilderd rood cederhout en hebben we de terrassen gemaakt van FSC Bankirai Hardhout. Uiteraard hebben we gekozen om te werken met materialen die de vochtige lucht aan het water kunnen weerstaan, weinig onderhoud nodig hebben en mooi verweren.

Wij werken graag samen met partijen die snappen wat de bedoeling is en ideeën kunnen en durven uitvoeren. Vakmensen die verder durven te gaan dan het strikt veilige en een uitdaging zien om iets nieuws te proberen. Gelukkig hebben wij deze partijen gevonden en kunnen we prachtige dingen realiseren. Wanneer je als particulier een tuinarchitect nodig hebt, moet je nog maar afwachten of deze tijd heeft en de goede kwaliteit biedt. Wij kennen de mensen met wie we werken en deze mensen maken tijd voor ons, omdat we continu met ze samenwerken. Om onze opdrachtgevers te kunnen blijven verrassen, zijn wij altijd op zoek naar de nieuwste technieken, materialen en trends. En dat is en blijft een mooi onderdeel van ons vak: het verrassen en daarmee verblijden van onze opdrachtgevers.

De designstudio in Kortenhoef is het creatieve hart van Lindeblad Home & Garden. Met een eigenzinnige signatuur in details richten we onze focus op functionaliteit, comfort, tijdloosheid en duurzaamheid in onze tuinontwerpen wat resulteerde in een breed portfolio van klanten en projecten. Ook verkopen we een outdoor collectie ontworpen door diverse designers om de binnen sfeer naar buiten te trekken en zo een complete harmonie te creëren. Onze liefde voor het verlengen van het luxe binnenleven naar buiten komt tot leven in deze outdoor-collectie. De genereuze collectie tuinmeubilair biedt dezelfde comfortabele woonervaring als binnen en brengt tegelijkertijd ingetogen luxe naar elke buitenruimte. Elk meubel kenmerkt zich door de stoere uitstraling met een tijdloze vormgeving en natuurlijk materiaalgebruik.

 

About Menno Lindeblad

Founder at Designstudio Lindeblad®, AmsterdamToday® ParadigmataMedia® FreelanceJournalism® and ExecutiveBusiness®. As a strategist, publisher and online content specialist, I believe media is serious business for the creative minds that wish to succeed the most in this digital age. My professional life is dominated by two activities: trying to understand things and to put things in motion. The first has lead to various columns and articles. The second has put on the path of entrepreneurship. My mission is to empower young entrepreneurs with the tools, programming, mentorship, network, funds and freedom they need to activate their talent. Do you ever laugh, cry, get angry or inspired? You’ll fit right in. Got a pitch, tip or leak? Contact me via email: M.Lindeblad@AmsterdamToday.eu Contact: Website | Facebook | More Posts

UA-62801321-1