News Ticker

Bokoesam primeurt nieuw album ‘Nachtvlinder’ op ADE

ade2

Een wens van de extravagante rapper Bokoesam ging afgelopen zomer in vervulling: hij ging op uitnodiging van Red Bull Music twee weken naar Berlijn om aan nieuwe muziek voor zijn album te werken. Geïnspireerd door het bruisende nachtleven schreef hij met een scala bevriende artiesten zijn nieuwe plaat: ‘Nachtvlinder’. 

Het resultaat van deze legendarische trip, is te zien en horen tijdens ADE in zijn favoriete pizzeria: Klaproos. Hier presenteert hij op een geheel eigen wijze het album speciaal voor vrienden, familie, fans en pers.

“Naar Berlijn gaan gaf de mogelijkheid om from scratch te beginnen aan nieuw materiaal, zonder de verantwoordelijkheden die er in Nederland zijn. Ik voelde dat je in Berlijn echt vrij kan zijn. Vooral de underground en de feestscene, maar ook het rauwe, het artistieke en creatieve van Berlijn hebben me echt geïnspireerd. In de nacht komen verschillende excentrieke mensen samen, die overdag misschien als gekkies worden bestempeld, maar ‘s nachts samen komen als nachtvlinders.”

Bokoesam

Red Bull Music Presents: Bokoesam op 21 oktober is exclusief, maar gratis te bezoeken. Op 16 oktober worden uit de geïnteresseerden uiteindelijk 75 personen (+1) geselecteerd, zij krijgen exclusief toegang tot het event. Zij worden persoonlijk via mail benaderd.

Over Bokoesam

Bokoesam (Samuel Sekyere) is een Nederlandse rapper afkomstig uit Amsterdam. Hij staat bekend om zijn stralende glimlach en extravagante uiterlijk. In 2015 brak hij door met het ‘New Wave’ collectief waarmee hij datzelfde jaar de Popprijs won. Hierna bracht hij meerdere solo EP’s uit, zoals ‘Een Beetje Voor Jezelf’ en ‘Bokoeyoncé’. Ook werkte hij samen met namen als Broederliefde, Fresku en Famke Louise. Zijn debuutalbum ‘Solo’ verscheen vorig jaar, waarna hij begin 2018 met de populaire jonge rapper Jacin Trill ‘Zo Vader Zo Zoon’ uitbracht. Het album bereikte de #1 positie in de Album Top 100 en de gelijknamige tour verkocht in twee weken volledig uit. Nu is het tijd voor zijn nieuwste project ‘Nachtvlinder’, waar hij zijn passie voor het nachtleven combineert met zijn creatieve teksten en plezier in het leven.

Bron: Getlukie.com

Photo Credit: Getlukie.com

Photo by Rory Finneren on Foter.com / CC BY

About Editorial Office

Samen met onze content creators van FreelanceJournalism.eu maken we content die werkt. Of het nu gaat om een video, rich-media of een blog, onze specialisten zorgen voor hoogwaardige content. Onze missie is om mediaprofessionals te verenigen om samen krachtiger op te trekken. --- Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u ook auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 300 tot 600 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1