News Ticker

Is Inge de Bruijn blij dat ze mee heeft gedaan aan naakte datingshow?

ingedebruijn

Kijkcijfers zijn altijd belangrijk voor welke omroep dan ook. Vooral bij de commerciële omroepen zijn ze belangrijk, want veel kijkers levert meer reclame-inkomsten op. Dat betekent dat je spraakmakende tv-programma’s moet maken.

Aangezien bloot op tv altijd wel nieuwsgierigen trekt, is een format ontwikkeld om mensen naakt te laten daten. Niet in de stad, want dat valt wel heel erg op, maar op een fraai eiland. Zo’n eiland is natuurlijk veel leuker als decor en als je naakt rondloopt is een zonnetje ook wel heel aangenaam.

Advertentie

Waarom lopen ondernemers weg met dit nieuwe online advertentieabonnement?

Na diverse afleveringen zonder BN-ers zijn nu 6 BN-ers aan de beurt. Lees hier ons eerder gepubliceerde artikel over dit onderwerp.

Olympisch kampioene zwemmen Inge de Bruijn is vanavond aan de beurt. Twee mannen gaan in hun geboortekostuum proberen het hart van Inge te veroveren. Wat vindt Inge van haar bijdrage aan dit spraakmakende tv-programma?

Adam Zkt Eva

Inge de Bruijn vindt de RTL 5-show Adam Zkt Eva geen ordinair programma. Dat zegt de oud-zwemkampioene in Veronica Magazine. Na Tony Star vorige week, is het deze week de beurt aan Inge de Bruijn om naakt te gaan op tv. “Toen ik werd gevraagd, was ik aanvankelijk een beetje terughoudend. Ik kende het niet. De redactie vroeg of ik de moeite wilde nemen om voorgaande uitzendingen te bekijken. Dat heb ik gedaan en dacht: ik vind het heel decent en mooi in beeld gebracht.“

Niet ordinair

Het is niet ordinair, stelt De Bruijn. “Toen werd ik benieuwd naar hoe ik zou reageren op daten in zo’n setting. Bovendien, ik ging al heel m’n leven naar de sauna en ik liep al jaren in badkleding die letterlijk veel blootgaf.”

“Maar meedoen aan dit programma is natuurlijk wel een stapje verder, en natuurlijk vond ik het heel spannend“, vervolgt ze. “Ik voelde me ook best kwetsbaar.”

“Maar de deur stond op een kier en de tijd was rijp om me weer open te stellen voor de liefde.”

Photo credit: The Wolf via Foter.com / CC BY

About Editorial Office

Samen met onze content creators van FreelanceJournalism.eu maken we content die werkt. Of het nu gaat om een video, rich-media of een blog, onze specialisten zorgen voor hoogwaardige content. Onze missie is om mediaprofessionals te verenigen om samen krachtiger op te trekken. --- Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u ook auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 300 tot 600 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1