News Ticker

Heel aangenaam: La Mysore Cosmetics in Bussum

lmss

In Nederland zijn vele bedrijven, die zich richten op uiterlijke verzorging, zoals huidverzorging, cosmetica, massages, hammam, afslanken, nagelverzorging, ontharen, zonnebank en dergelijke. Een absolute aanrader is het prachtige bedrijf van eigenaresse Mitra Lagrand. Haar bedrijf heet La Mysore Cosmetics en ze heeft twee vestigingen waar u terecht kunt voor allerlei heerlijke behandelingen. Mitra is begonnen met haar bedrijf in Emmeloord en haar tweede vestiging heeft ze geopend in 2014 in Bussum.

lmoWe zijn op bezoek gegaan in Bussum waar Mitra ons op haar charmante manier verwelkomde. Als je binnenkomt, heb je het gevoel alsof je in een andere wereld bent binnen gestapt. De aangename sfeer, de gastvrijheid, het kleurgebruik, de lekkere geuren, de prachtige inrichting met luxe materialen en de professionele apparatuur geven je het gevoel dat je als klant niet alleen heel welkom bent, maar ook dat je verwend gaat worden door Mitra en haar team.

Extra leuk is om te weten dat La Mysore Cosmetics een familiebedrijf is. De echtgenoot van Mitra werkt voor het bedrijf, maar ook haar lieftallige dochter Melody. Samen met hun team van professionals doen ze er alles aan om het de klant volledig naar de zin te maken.

De vestiging in Bussum is heel ruim van opzet en heeft verschillende ruimtes waar de diverse behandelingen worden gegeven. Mitra heeft ons rondgeleid, nadat we eerst een lekker kopje koffie hebben gekregen. De Hammam ruimte was echt fraai om te zien. De Hammam stamt af van de Griekse en Romeinse badhuizen. Het was van oudsher een plek waar men zich schoonspoelden. De Hammam is een pure verwennerij waarbij je even de tijd vergeet en helemaal tot ontspanning kunt komen.
Allereerst wordt het lichaam volledig gescrubt. Dit gebeurt met een speciale handschoen waarmee het lichaam ontdaan wordt van dode huidcellen. De bloedsomloop wordt gestimuleerd waardoor afvalstoffen sneller afgevoerd worden. Vervolgens wordt het hele lichaam ingezeept met echte olijfzeep en heerlijk gemasseerd.

lmMitra Lagrand is een prachtige ondernemende vrouw, die is geboren in Perzië, het huidige Iran. Ze spreekt perfect Nederlands, maar aan haar stem kun je horen dat haar moedertaal het Farsi is. Dat klinkt heel charmant.

Mitra vertelt met passie over haar producten: “Ik ben al sinds jongs af aan gefascineerd door kruiden en de natuurlijke werking ervan. Na mijn voortgezet onderwijs heb ik hier dan ook mijn studie van gemaakt. Als huidspecialiste was de stap naar de ontwikkeling van mijn eigen natuurlijke huidverzorging dan ook logisch.

Samen met een laboratorium, gespecialiseerd in natuurlijke cosmetica, in de Franse Provence heb ik dan ook La Mysore ontwikkeld. Een huidverzorginglijn & kruidenconcept welke voldoet aan de strengste eisen van natuurlijke / biologische cosmetica en hierdoor het ECOCERT certificaat heeft verkregen.

Met trots en grote gastvrijheid ontvang ik u graag in 1 van de 2 vestigingen van La Mysore Cosmetics waar persoonlijke benadering, aandacht, hygiëne en uw huid centraal staat.”

lmf      lmk

La Mysore heeft naast de twee vestigingen ook een groothandel. De heerlijke producten van La Mysore worden namelijk niet alleen in haar twee eigen vestigingen verkocht, maar tevens in Nederland, België en Portugal in ruim 40 cosmeticabedrijven.

La Mysore Cosmetica producten

La Mysore huidverzorging voedt, hydrateert en beschermt. De ingrediënten die La Mysore gebruikt zijn zorgvuldig geselecteerd, natuurlijk van origine en veelal biologisch gecultiveerd. La Mysore is dierproefvrij, bevat geen parabenen, geen conserveringsmiddelen, geen kunstmatige geur en kleurstoffen en is EcoCert gecertificeerd. La Mysore is voor iedereen geschikt en de kans op allergische reacties is tot een absoluut minimum gereduceerd. Daarnaast bevat La Mysore bijzondere ingrediënten zoals exotische kruidenextracten van dadels, khakifruit, granaatappel, vijgen en de Perzische zuurbes welke krachtige anti-oxidanten bevatten. Naast deze ingrediënten gebruiken we de meest luxe biologische essentiële oliën zoals argan en borage.

mitraMitra blijft zich bezig houden met nieuwe producten. Onlangs is ze naar Grasse gegaan om te werken aan haar nieuwe parfum concept. Mitra is dol op lekkere geuren en vindt het heerlijk om iemand met een lekkere geur in een prettige gemoedstoestand te brengen.

Op korte termijn zal haar parfum concept op de markt gebracht gaan worden. Houdt u daarom haar website www.lamysorecosmetics.com in de gaten. Niet alleen voor de nieuwtjes, maar ook wat haar ruime aanbod betreft van heerlijke producten en diensten, die ze aanbiedt.

lm2

La Mysore Cosmetics is een absolute aanrader. U moet echt zelf beleven hoe aangenaam toeven het is bij de sympathieke Mitra Lagrand en haar professionele team. Maak een afspraak met Mitra. Zij ontvangt u gastvrij en u zult als een VIP behandeld worden.

Via deze link kunt u de column lezen van Mitra op Amsterdam Today.

De gegevens van La Mysore Cosmetics zijn:

Escudo 1-C
8305 BM  Emmeloord
06-41921494

Spiegelstraat 5
1405 HT Bussum
035-6913333

www.lamysorecosmetics.com

Via deze link komt u direct op het contactformulier.

Foto’s: La Mysore Cosmetics

 

 

 

About Editorial Office

Een tip of wil je een nieuwtje delen? Laat het weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Je tips en inzendingen worden strikt vertrouwelijk behandeld. Amsterdam Today is a new Medium publication. If you’re interested in writing for Amsterdam Today or reaching an editor, you can email us at: Editor@Amsterdamtoday.eu Contact: Website | Facebook | Twitter | YouTube | More Posts

UA-62801321-1