News Ticker

Heel aangenaam: La Mysore Cosmetics in Bussum

lmss

In Nederland zijn vele bedrijven, die zich richten op uiterlijke verzorging, zoals huidverzorging, cosmetica, massages, hammam, afslanken, nagelverzorging, ontharen, zonnebank en dergelijke. Een absolute aanrader is het prachtige bedrijf van eigenaresse Mitra Lagrand. Haar bedrijf heet La Mysore Cosmetics en ze heeft twee vestigingen waar u terecht kunt voor allerlei heerlijke behandelingen. Mitra is begonnen met haar bedrijf in Emmeloord en haar tweede vestiging heeft ze geopend in 2014 in Bussum.

lmoWe zijn op bezoek gegaan in Bussum waar Mitra ons op haar charmante manier verwelkomde. Als je binnenkomt, heb je het gevoel alsof je in een andere wereld bent binnen gestapt. De aangename sfeer, de gastvrijheid, het kleurgebruik, de lekkere geuren, de prachtige inrichting met luxe materialen en de professionele apparatuur geven je het gevoel dat je als klant niet alleen heel welkom bent, maar ook dat je verwend gaat worden door Mitra en haar team.

Extra leuk is om te weten dat La Mysore Cosmetics een familiebedrijf is. De echtgenoot van Mitra werkt voor het bedrijf, maar ook haar lieftallige dochter Melody. Samen met hun team van professionals doen ze er alles aan om het de klant volledig naar de zin te maken.

De vestiging in Bussum is heel ruim van opzet en heeft verschillende ruimtes waar de diverse behandelingen worden gegeven. Mitra heeft ons rondgeleid, nadat we eerst een lekker kopje koffie hebben gekregen. De Hammam ruimte was echt fraai om te zien. De Hammam stamt af van de Griekse en Romeinse badhuizen. Het was van oudsher een plek waar men zich schoonspoelden. De Hammam is een pure verwennerij waarbij je even de tijd vergeet en helemaal tot ontspanning kunt komen.
Allereerst wordt het lichaam volledig gescrubt. Dit gebeurt met een speciale handschoen waarmee het lichaam ontdaan wordt van dode huidcellen. De bloedsomloop wordt gestimuleerd waardoor afvalstoffen sneller afgevoerd worden. Vervolgens wordt het hele lichaam ingezeept met echte olijfzeep en heerlijk gemasseerd.

lmMitra Lagrand is een prachtige ondernemende vrouw, die is geboren in Perzië, het huidige Iran. Ze spreekt perfect Nederlands, maar aan haar stem kun je horen dat haar moedertaal het Farsi is. Dat klinkt heel charmant.

Mitra vertelt met passie over haar producten: “Ik ben al sinds jongs af aan gefascineerd door kruiden en de natuurlijke werking ervan. Na mijn voortgezet onderwijs heb ik hier dan ook mijn studie van gemaakt. Als huidspecialiste was de stap naar de ontwikkeling van mijn eigen natuurlijke huidverzorging dan ook logisch.

Samen met een laboratorium, gespecialiseerd in natuurlijke cosmetica, in de Franse Provence heb ik dan ook La Mysore ontwikkeld. Een huidverzorginglijn & kruidenconcept welke voldoet aan de strengste eisen van natuurlijke / biologische cosmetica en hierdoor het ECOCERT certificaat heeft verkregen.

Met trots en grote gastvrijheid ontvang ik u graag in 1 van de 2 vestigingen van La Mysore Cosmetics waar persoonlijke benadering, aandacht, hygiëne en uw huid centraal staat.”

lmf      lmk

La Mysore heeft naast de twee vestigingen ook een groothandel. De heerlijke producten van La Mysore worden namelijk niet alleen in haar twee eigen vestigingen verkocht, maar tevens in Nederland, België en Portugal in ruim 40 cosmeticabedrijven.

La Mysore Cosmetica producten

La Mysore huidverzorging voedt, hydrateert en beschermt. De ingrediënten die La Mysore gebruikt zijn zorgvuldig geselecteerd, natuurlijk van origine en veelal biologisch gecultiveerd. La Mysore is dierproefvrij, bevat geen parabenen, geen conserveringsmiddelen, geen kunstmatige geur en kleurstoffen en is EcoCert gecertificeerd. La Mysore is voor iedereen geschikt en de kans op allergische reacties is tot een absoluut minimum gereduceerd. Daarnaast bevat La Mysore bijzondere ingrediënten zoals exotische kruidenextracten van dadels, khakifruit, granaatappel, vijgen en de Perzische zuurbes welke krachtige anti-oxidanten bevatten. Naast deze ingrediënten gebruiken we de meest luxe biologische essentiële oliën zoals argan en borage.

mitraMitra blijft zich bezig houden met nieuwe producten. Onlangs is ze naar Grasse gegaan om te werken aan haar nieuwe parfum concept. Mitra is dol op lekkere geuren en vindt het heerlijk om iemand met een lekkere geur in een prettige gemoedstoestand te brengen.

Op korte termijn zal haar parfum concept op de markt gebracht gaan worden. Houdt u daarom haar website www.lamysorecosmetics.com in de gaten. Niet alleen voor de nieuwtjes, maar ook wat haar ruime aanbod betreft van heerlijke producten en diensten, die ze aanbiedt.

lm2

La Mysore Cosmetics is een absolute aanrader. U moet echt zelf beleven hoe aangenaam toeven het is bij de sympathieke Mitra Lagrand en haar professionele team. Maak een afspraak met Mitra. Zij ontvangt u gastvrij en u zult als een VIP behandeld worden.

Via deze link kunt u de column lezen van Mitra op Amsterdam Today.

De gegevens van La Mysore Cosmetics zijn:

Escudo 1-C
8305 BM  Emmeloord
06-41921494

Spiegelstraat 5
1405 HT Bussum
035-6913333

www.lamysorecosmetics.com

Via deze link komt u direct op het contactformulier.

Foto’s: La Mysore Cosmetics

 

 

 

About Redacteur

Mijn geboortestad Amsterdam is een prachtig uitgangspunt voor journalistiek. Amsterdam staat voor vrijheid van meningsuiting en tolerantie. Als journalist wil ik mij vrij en zonder beperkingen kunnen uiten over hetgeen zich in Amsterdam afspeelt, maar ook in de rest van de wereld. Ik schrijf zoveel mogelijk mijn eigen content, maar scan ook de rest van de wereld af naar opvallend nieuws. Dit nieuws hoeft niet altijd breaking news te zijn. Dit kan heel interessant nieuws zijn dat even belangrijk is als breaking news, maar iets minder bekend is, maar net zo belangrijk kan zijn voor de opinievorming. Naast nieuws uit Amsterdam en wereldnieuws richt ik mij ook op fraaie artikelen over politiek, mode, luxe artikelen, gezondheid, het milieu, entertainment, life style, business, onderwijs, shopping, gastronomie, reizen et cetera. Amsterdam Today is een actief online news magazine en wij brengen artikelen in het Nederlands en in het Engels. Belangrijk om te noemen is dat Amsterdam Today zich bezig houdt met Immersive Journalism. Dat wil zeggen dat wij fascinerend nieuws brengen in combinatie met virtual reality technieken. Je ervaart dan het nieuws alsof je er zelf bij bent. My hometown Amsterdam is a wonderful starting point for journalism. Amsterdam stands for freedom of speech and tolerance. As a journalist, I can express freely and without restrictions on what is happening in Amsterdam, but also in the rest of the world. I write my own content as much as possible, but also scan the rest of the globe for striking news. This news doesn't always have to be breaking news. This can be very interesting news that is as important as breaking news, but slightly less known and just as important to the way people form their opinions. In addition to news from Amsterdam and the world news I also write about articles on politics, fashion, luxury, health, environment, entertainment, life style, business, education, shopping, wining and dining, travel and so on. Amsterdam Today is an active online news magazine and we bring articles in Dutch and in English. Important to mention is that Amsterdam Today deals with Immersive Journalism. That means that we bring fascinating news in combination with virtual reality techniques. You will experience the news as if you were there. Contact: Website | More Posts

UA-62801321-1