News Ticker

Aangename combinatie: kreeft eten en cocktails drinken bij 5&33

kreeftslider

Het gerenommeerde restaurant 5&33 in Amsterdam heeft naast een fantastische keuken een supergezellige bar waar je heerlijk kunt chillen met je vrienden onder het genot van een lekkere cocktail en goede muziek dat door professionele dj’s wordt verzorgd. Regelmatig organiseert de bar van 5&33 een thema en afgelopen vrijdagavond was het thema “Kreeft”. De Oyster Boys waren gevraagd om de heerlijke kreeften te bereiden en aan te bieden aan het elegant geklede trendy publiek dat echt zin had in deze delicatesse. Met veel plezier en smaak maakten de Oyster Boys van de dikke halve of hele kreeften een gastronomisch kunstwerkje op een wit bord, waarbij de kreeft op twee langwerpige stukken toast werden geserveerd en besprenkeld werden met hele lekkere ingrediënten.

Het centraal gelegen restaurant en bar 5&33 is onderdeel van het art’otel en daar hoort kunst bij. In het grote souterrain is om de zoveel tijd een fraaie kunstexpositie te bewonderen. Om dit te benadrukken, was een kunstenaar aanwezig om de aanwezigen te vermaken met zijn kunst en het beschilderen van zijn doeken.

kreeft1     kreeft2

De bar van 5&33 is echt een aanwinst voor mensen, die van een goede sfeer willen genieten en waar eten, drinken, muziek en kunst op een hoog niveau wordt beleefd. Het enthousiaste barteam is daar natuurlijk ook debet aan. Continu worden met veel energie de lekkerste cocktails gemaakt en geserveerd en voor deze gelegenheid met het thema “kreeft” was een stand ingericht waar je een nieuwe cocktail kon proeven waarin een nieuwe vodka was gemixt met de naam Moa. Heel lekker.

Ben je nog niet eerder geweest bij de fameuze bar van 5&33? Ga langs en voel de sfeer, het gevoel van entertainment, proef de heerlijkste dranken en spijzen en ga ook vooral eens het restaurant bezoeken waar truffel op een hoog niveau onderdeel uitmaakt van de uitgebreide menukaart.

kreeft3     kreeft4

kreeft5     kreeft6

kreeft7     kreeft8

kreeft11     kreeft15

kreeft13     kreeft14

Video & photo credits: Amsterdam Today

About Editorial Office

Samen met onze content creators van FreelanceJournalism.eu maken we content die werkt. Of het nu gaat om een video, rich-media of een blog, onze specialisten zorgen voor hoogwaardige content. Onze missie is om mediaprofessionals te verenigen om samen krachtiger op te trekken. --- Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u ook auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 300 tot 600 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1