News Ticker

Vluchtelingensmokkelaars zijn dol op Angela Merkel!

bootvluchteling

Zouden er veel vluchtenlingensmokkelaars zijn, die een foto van Angela Merkel boven hun bed hebben hangen? Dat moet haast wel, want Angela Merkel levert hun elke dag miljoenen aan euro’s op. Dankzij de oproep van Angela Merkel, waarbij zij alle vluchtelingen opriep om naar Europa te komen, floreert hun walgelijke business als geen ander. Dankzij Angela Merkel komen er elke dag talloze vluchtelingen naar Europa toe en dat gaat niet per veilig openbaar vervoer.

Rubberbotenmaffia

Om in Europa te komen hebben de vluchtelingen namelijk de rubberbotenmafia, de kuststrookgangsters en ander tuig nodig. Deze niets ontziende bende misdadigers doen alles om geld te verdienen. Ze nemen de wanhopige vluchtelingen hun laatste geld af en sturen ze met vaak lekke boten het water op. Ander tuig verkoopt aan de vluchtelingen zwemvesten, die er uit zien als zwemvesten, maar niet functioneren als zwemvesten. Het materiaal in het zwemvest neemt water op, waardoor je zinkt als je in het water terecht komt.

Goudhandelaren

Goudhandelaren zijn ook heel blij met Angela Merkel. Veel vluchtelingen verkopen hun gouden sieraden tegen een spotprijs, omdat ze ze graag naar Europa willen. In Europa krijg je namelijk een huis en geld en wie wil dat niet? Angela Merkel heeft gezegd: “Wir schaffen dass!”, maar wordt nu door haar eigen volk uitgejouwd. Steeds meer weerstand is er tegen de komst van de vluchtelingen, maar dat interesseert de goudhandelaren geen sikkepit. Handel schijnt handel te zijn. Hoe dubieus ook.

10.000 vluchtelingenkinderen zijn spoorloos

Vele kinderen zijn spoorloos geraakt. Zij zijn weerloos en vallen daardoor in de handen van misdaadbendes, die deze kinderen inzetten in de seksindustrie of laten hun werken als slaaf. Ze worden misbruikt, uitgebuit, gemanipuleerd of erger. Heeft Angela Merkel niet overlegd met haar regering? De negatieve bijverschijnselen van een enorme vluchtelingenstroom en de bijbehorende misdaad had ze toch kunnen beseffen? Ze had in ieder geval kenbaar kunnen maken dat alleen vluchtelingen uit een actief oorlogsgebied welkom zijn om te komen schuilen en iedereen, die voor economische redenen naar Europa willen komen, niet welkom zijn. Dat had een hoop ellende gescheeld.

Wat zegt Angela Merkel nu?

Angela Merkel heeft nu gezegd dat als de oorlog over is iedereen weer terug moet. Ze heeft ingezien dat haar sympathiek bedoelde oproep desastreuze gevolgen heeft opgeleverd en dat haar eigen volk haar zat is. Dat de vluchtelingen terug moeten als de oorlog over is, is weer een loze uitspraak. Denkt ze nou echt dat de vluchtelingen, die eindelijk in Europa zijn beland terug gaan, omdat zij dat roept?

Het carnaval komt eraan en alleen al in Keulen zijn 2500 politiemensen op de been om een herhaling van de vele aanrandingen van de oud en nieuwjaarsnacht te voorkomen. Angela Merkel kan vriendelijk vragen of iedereen zich rustig wil houden, maar helaas gaat dat niet lukken. Wat wel gaat lukken is dat voor de goede vrede ongetwijfeld vele misdaden en aanrandingen in de doofpot worden gestopt, want daar zijn politici meester in!

Auteur: Frank Scheers

Photo credit: vintagedept via Foter.com / CC BY

About Editorial Office

Een tip of wil je een nieuwtje delen? Laat het weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Je tips en inzendingen worden strikt vertrouwelijk behandeld. Amsterdam Today is a new Medium publication. If you’re interested in writing for Amsterdam Today or reaching an editor, you can email us at: Editor@Amsterdamtoday.eu Contact: Website | Facebook | Twitter | YouTube | More Posts

UA-62801321-1