News Ticker

Reclame is de levensader van het internet, maar wat te doen aan Bannerfraude!

Appnexus

Reclame financiert het over grote deel van alle online content die we dagelijks gratis tot ons nemen. Het biedt de middelen om te innoveren, te onderzoeken en te vermaken en het maakt het mogelijk om het grootst mogelijke publiek te bereiken.

Graham Wylie, de senior marketing director van Appnexus ziet de geprogrammeerde verkoop van advertenties hard groeien: alleen al via zijn werkgever worden er dagelijks 100 miljard aan advertentie impressies vertoond.

Onlangs lanceerde Appnexus zelf een nieuw initiatief, het Certified Supply Program. Inventory die binnen dit programma wordt verkocht is gegarandeerd fraudevrij. Appnexus is het eerste platform dat deze garantie biedt.

Volgens Philippe van Ooteghem van AdLantic Online Advertising die zich in Nederland bezig houdt met bannerfraude zijn meer dan 50 procent van alle banners in de US onzichtbaar en is er een toename van bots die zich voordoen als mensen en op advertenties klikken, iets wat te maken heeft  met de structuur van automated trading en de financiële impulsen die daar vanuit gaan. In het huidige banner systeem is geen incentive voor het tegengaan van fraude.

AppNexus technologie voorziet de meest innovatieve trading oplossingen en is de marktplaats voor reclame op het internet. Het is waar ’s werelds meest invloedrijke reclame en media bedrijven hun zaken op bouwen, en wat hen in staat stelt om de advertenties te leveren waar mensen van houden.

Het is een eenvoudige ruilwaarde: adverteerders halen het meeste uit hun advertenties, de reclame makers halen het meeste uit hun content, en de consument haalt het meeste uit het internet met als doel: het internet  kan worden wat het moet zijn, namelijk Alles wat je ooit had gedacht.

Bron: www.appnexus.com

About Menno Lindeblad

Founder at Designstudio Lindeblad®, AmsterdamToday® ParadigmataMedia® FreelanceJournalism® and ExecutiveBusiness®. As a strategist, publisher and online content specialist, I believe media is serious business for the creative minds that wish to succeed the most in this digital age. My professional life is dominated by two activities: trying to understand things and to put things in motion. The first has lead to various columns and articles. The second has put on the path of entrepreneurship. My mission is to empower young entrepreneurs with the tools, programming, mentorship, network, funds and freedom they need to activate their talent. Do you ever laugh, cry, get angry or inspired? You’ll fit right in. Got a pitch, tip or leak? Contact me via email: M.Lindeblad@AmsterdamToday.eu Contact: Website | Facebook | More Posts

UA-62801321-1