News Ticker

Johny Heuckeroth feliciteert Patricia Paay met haar vierde huwelijk

ppaay2

Op 17 januari jl. is Patricia Paay getrouwd met haar “grote liefde” Robert Hinfelaar. Patricia zag er prachtig uit in haar schitterende robe. Ze was een plaatje om te zien. Dat zal wat gekost hebben. Haar indrukwekkende bruidsjurk was volgens kenners niet dezelfde bruidsjurk, die zij gekozen zou hebben in het tv-programma van tv-zender TLC, de bruidsmodeshow Say Yes To The Dress.

Het feest

ppaay3

Het bruidspaar heeft niet gekozen voor een Amstel Hotel of iets dergelijks, maar vonden bij Claus Company in Hoofddorp de gezellige plek waar ze hun gasten wilden ontvangen.

Het aantal genodigden kwam niet overeen met het aantal werkelijk aanwezige gasten. Dat wilde de pret verder niet drukken. Zo zagen we Hans Klok met zijn nieuwe vriend en Gordon had heel graag acte de présence gegeven, maar die zit in Zuid Afrika.

Waarom Gerard Joling niet is gekomen is verder een raadsel. Waarschijnlijk had hij geen enveloppe in de buurt om een papieren gift in te doen.

Voor de muzikale omlijsting was een hele goede band geregeld en zangers als Quincy, die de sterren van de hemel zong, zorgden voor een volle dansvloer.

Johny Heuckenroth

De sympathieke Johny Heuckenroth, die een getalenteerde broer heeft, die goed kan zingen en smaakvolle koffie kan zetten, was flink aanwezig. Wat mij opviel was dat Johny aan vrouwelijke aandacht geen gebrek had. As usual!

Johny: “Patricia en Robert vormden een prachtig bruidspaar. Ze hadden er echt werk van gemaakt. Ik heb enorm genoten van het feest en de heerlijke hapjes en drankjes gaven de atmosfeer een nog hoger niveau. Ik wens Patricia en Robert veel geluk in de toekomst!”

Auteur: Stephanie van Blankenberghe

stephanie

Photo credit: Johny Heuckenroth

 

About Editorial Office

Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 600 tot 1000 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1