News Ticker

Exclusief dineren tussen de dieren in ZooParc Overloon

Na het succes van vorig jaar, organiseert ZooParc Overloon dit jaar, op zaterdag 13 en 20 juli, samen met Topkok Jaap Volman van Boompjes Restaurant, weer een unieke en exclusieve culinaire ervaring. Een walking dinner tussen de dieren. Tijdens deze bijzondere rondleiding komen de gasten wel heel dichtbij de dieren, terwijl ze genieten van een 4-gangen dinner. De opbrengsten van de avonden gaan naar de bescherming van de bedreigde Afrikaanse pinguïn.
Zaterdag 13 juli is helemaal uitverkocht. Voor zaterdag 20 juli zijn er nog een paar plekken vrij. Geïnteresseerden kunnen een tafel reserveren via s.van.den.heuvel@zooparc.nl.

Uniek en exclusief

Boompjes Restaurant specialiseert zich in Dutch Cuisine waarbij producten van Nederlandse bodem op een bijzondere manier tot unieke gerechten bereid worden. Naast de vier gangen is het dinner voorzien van passende wijnen, bonbons en zoetigheden bij de koffie of thee. Topkok Jaap Volman: “Vorig jaar was een prachtige ervaring, niet alleen vanwege het bereiden van mooie gerechten voor enthousiaste gasten op een unieke locatie, ook het inzetten voor een prachtig doel. We verheugen ons nu al op de komende editie.”
 
 
SANCCOB beschermt de Afrikaanse pinguïns
Met deelname aan ‘Walking dinner bij ZooParc Overloon’ steunt de gast SANCCOB. Deze Zuid-Afrikaanse organisatie beschermt al meer dan 50 jaar de populatie Afrikaanse pinguïns en draagt bij aan het voortbestaan van deze bedreigde diersoort door onderzoek, opvang en hulp bij onder meer olierampen.
 
Praktische informatie over de avond
Inloop: vanaf 16.30 uur
Start rondleiding: 17.00 uur
Prijs: De kosten bedragen €87,50 per persoon. Dit is inclusief toegang tot het park, rondleiding, het dinner en parkeren.
 
Wat kunnen gasten verwachten
· De gasten worden bij het pinguïngebied ontvangen voor een eerste amuse.
· De tweede amuse krijgen de gasten op het outback-gebied. Hier zullen ook de kangaroes, wallabys en emoes te zien zijn, die ondertussen ook wat te eten krijgen/hebben.
· Tussen de apeneilanden (slingerapen, doodshoofdapen en kapucijnapen) krijgen de gasten een aperitief.
· Het voorgerecht zal geserveerd worden met uitzicht op de Afrikaanse leeuwen. Deze koningen van het dierenrijk kunnen zelf natuurlijk niet achterblijven en krijgen op hun beurt een smakelijk vleesgerecht.
· Een tussengerecht worden geserveerd bij de giraffen op het veld. Hier lopen de giraffen achter een kleine barrière, dichterbij zullen de gasten de dieren nergens zien.
· Het hoofdgerecht zal in en bij de giraffenstal worden geserveerd, waarbij mensen in de giraffenstal kunnen eten, op ooghoogte met deze imposante dieren.
· Het dessert en de koffie zullen uitgeserveerd worden in het gebied bij de pinguïns. Per slot van rekening draait daar de benefietavond om, de pinguïns.
About Editorial Office

Een tip of wil je een nieuwtje delen? Laat het weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Je tips en inzendingen worden strikt vertrouwelijk behandeld. Amsterdam Today is a new Medium publication. If you’re interested in writing for Amsterdam Today or reaching an editor, you can email us at: Editor@Amsterdamtoday.eu Contact: Website | Facebook | Twitter | YouTube | More Posts

UA-62801321-1