News Ticker

Zou jij ook wel eens een WhatsApp-bericht willen terugtrekken?

whatsappbericht

Heel veel gebruikers van WhatsApp hebben wel eens spijt van een verzonden berichtje. Tot nu toe kon je deze niet terugtrekken, maar daar komt verandering in.

Opluchting

Een opluchting voor mensen die vaak – al dan niet onder de invloed van alcoholische versnaperingen – via WhatsApp berichten sturen die ze eigenlijk niet menen: het is straks mogelijk om appjes ook na het verzenden nog te verwijderen.

Berichtje terugroepen

Dat meldt Twitter-gebruiker @WABetaInfo, die wel vaker nieuwe functies in de beta-testversie van de berichtendienst lekt. In de nieuwste versie van de applicatie voor de iPhone blijkt het dus mogelijk te zijn om een berichtje ’terug te roepen.’

Als dat gedaan wordt, blijft het spraakballonnetje staan, maar de inhoud ontbreekt. Het is zelfs mogelijk om dit te doen nadat de ontvanger het bericht al gelezen heeft.

Het is nog niet bekend wanneer deze functie in de reguliere versie van Whatsapp verschijnt.

Vindt u dit een verbetering?

Auteur: Stephanie van Blankenberghe

stephanie

Photo credit: Sam Azgor via Foter.com / CC BY

About Editorial Office

Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 600 tot 1000 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1