News Ticker

Zanger Jett Rebel op cover eerste nummer tijdschrift ATTITUDE

attitude

Nog even en dan ligt het eerste exemplaar van Attitude in de winkel. Attitude is een magazine voor de gay doelgroep. Deze internationale titel van Britse bodem die al meer dan 23 jaar naam en faam maakt met bekende he’s en ho’s op de cover, krijgt vanaf februari een eigen Nederlandse editie. Op de cover van het eerste nummer staat niemand minder dan zanger Jett Rebel.

Interview

In een interview in het magazine praat hij openlijk over zijn verslavingen en sexualiteit. Attitude Nederland brengt nieuws, cultuur en entertainment, spraakmakende interviews, interessante columns, en geeft tips over het uitgaansleven. Daarnaast gaat het ook de sociaal maatschappelijke ontwikkelingen en discussies niet uit de weg. Het tijdschrift ligt vanaf 24 februari in de winkel.

Het filmpje van de shoot met Jett Rebel is hier te vinden.

Attitude is voor de gay doelgroep al meer dan twintig jaar het beroemdste, populairste en meest gelezen magazine ter wereld. Sinds het eerste nummer in 1994 in de UK het licht zag, sierden vele bekenden de cover van het tijdschrift dat inmiddels wereldwijd wordt verkocht. Zo prijkte Boy George op de voorkant van het eerste nummer en volgden daarna internationale sterren als George Michael, Madonna, Lady Gaga, Kylie Minogue, Robbie Williams, Naomi Campbell en Daniel Radcliffe zijn voorbeeld. De Britse prins William schreef vorig jaar geschiedenis door als eerste Britse royal ooit op de cover van een gay tijdschrift te staan.

Advertentie

Waarom lopen ondernemers weg met dit nieuwe online advertentieabonnement?

Jett, Tofik, Tom en Tanja

Wat kunnen we precies verwachten van de Nederlandse Attitude? Onder meer een uitgebreide fotoshoot en interview met zanger en performer Jett Rebel, interviews met bekende mannen als Wouter Hamel die vertelt over zijn eerste keer in een gay bar. Daarnaast een bijdrage van oud-politicus Tofik Dibi, een interview met zwemmer én olympisch medaillewinnaar Tom Daley en een gesprek met COC-voorzitter Tanja Ineke over PVV stemmende gay mannen.

Jongere broertje

Media MANsion, het bedrijf dat achter de lancering van het tijdschrift zit, ziet het eerste nummer met veel vertrouwen tegemoet. Edwin Reinerie, uitgever van Attitude: “Met Attitude brengt Media MANsion een nieuw magazine op de markt. Met vertrouwen ook, want Attitude geniet niet voor niets al 23 jaar populariteit in alle westerse landen ter wereld. Met Attitude, Winq en gay.nl is Media MANsion nu de enige uitgever in Nederland die alle gays van Nederland wil aanspreken.” Attitude is vanaf 24 februari verkrijgbaar bij verschillende boeken en tijdschriftenwinkels in Nederland Kijk hier (website) voor meer informatie.

Over MediaMANsion

Media MANsion is de uitgever van Attitude Nederland, Winq en Gay.nl. Het bedrijf staat onder leiding van Edwin Reinerie, tevens hoofdredacteur van Winq, een magazine voor de gay doelgroep dat al 11 jaar bestaat en in 2014 werd genomineerd voor een Mercur. Met het toevoegen van de nieuwe titel aan het portfolio biedt Media MANsion toegang tot zijn unieke doelgroep van gay’s van Nederland.

Bron: MediaMANsion

Photo credit: MediaMANsion

About Editorial Office

Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 600 tot 1000 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1