News Ticker

Woensdag 1 juli Keti Koti Festival in Amsterdam

20150604_180926

Het Keti Koti Festival wordt gehouden in verband met de herdenking en viering van de afschaffing van de slavernij. De nationale herdenking vindt traditiegetrouw plaats in het Oosterpark bij het Monument van het Nederlands Slavernijverleden en Erfenis. De ceremonie begint om 12:00 uur in aanwezigheid van o.a. vertegenwoordigers van het Kabinet, de Gevolmachtigde Ministers van Curaçao, St. Maarten en Aruba, de Ambassadeurs van Suriname, Ghana en Zuid-Afrika en de Burgemeester van Amsterdam.

Het Keti Koti Festival wordt gehouden dit jaar op het Museumplein in Amsterdam met meer dan 75 food en non food kraampjes met lekker eten en 6 speciale Surinaamse BBQ tenten. Diverse artiesten zullen voor u optreden.

GRATIS TOEGANG en 3 PODIA
De herdenking begint om 12.00 uur. Het festival start om 13.00 uur op het Museumplein en duurt tot 22.00 uur.

Kijk op www.ketikotiamsterdam.nl voor het volledige programma en informatie.

Foto: Amsterdam Today

About Editorial Office

Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 600 tot 1000 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1