News Ticker

WK: Oranje voetbalsters winnen eerste wedstrijd

vrouwenoranje

De Nederlandse voetbalsters hebben een prima visitekaartje afgegeven aan de rest van de wereld. In de eerste wedstrijd op het WK zette het Nieuw-Zeeland met 1-0 opzij.

De Nederlandse vrouwen waren al twee weken ter voorbereiding in Canada en snakten naar het eerste duel in het Commonwealth Stadium in Edmonton. Het publiek kwam in eerste instantie voor het WK-openingsduel Canada – China, dat op dezelfde plek even daarvoor werd gespeeld.

Voor de 54.000 toeschouwers viel er bar weinig te genieten van hun helden. De Canadese vrouwen legden een draak van een wedstrijd op de kunstgrasmat van het American Footballstadion.

Via deze link kunt u meer lezen over dit onderwerp.

Bron: telegraaf.nl

Photo credit: StewieD / Foter / CC BY

About Editorial Office

Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 600 tot 1000 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1