News Ticker

Winston Gerschtanowitz vertrekt bij Talpa

talpa

Winston Gerschtanowitz stopt als commercieel directeur van Talpa Media, het tv-bedrijf van John de Mol. Dat is zojuist bekendgemaakt in een persbericht. Gerschtanowitz was twaalf jaar actief voor Talpa. Nu kiest hij ervoor om zijn eigen mediabedrijf te starten, waarmee hij meer wil inspelen op digitalisering. “Ik ben hem zeer dankbaar voor zijn jarenlange commitment en de meer dan plezierige samenwerking en wens hem veel succes“, luidt de officiële reactie van De Mol.

Ook Gerschtanowitz blikt naar eigen zeggen tevreden terug. “Ik heb een fantastische tijd gehad bij Talpa, geweldig samengewerkt met John de Mol en het hele team. Het huidige momentum in de digitale mediawereld vraagt om een nieuwe stap in mijn carrière.

Bron: mediacourant.nl

Photo credit: THCganja via Foter.com / CC BY

About Editorial Office

Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 600 tot 1000 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1