News Ticker

Voor welke twee redenen ging Winston Gerschtanowitz bij Talpa weg?

winston

Onlangs berichten wij dat Winston Gerschtanowitz bij Talpa weg ging om een eigen tv-productiebedrijf te starten. Hij heeft twee reden hiervoor en welke zijn dat?

Talpa

Winston Gerschtanowitz is dit jaar om twee redenen gestopt als commercieel directeur bij Talpa, het productiebedrijf van John de Mol. Dat vertelt de RTL 4-ster in weekblad Privé. Gerschtanowitz was de rechterhand van dé mediatycoon van ons land, maar is nu toch voor zichzelf gestart. Het besluit om voor een nieuw avontuur te gaan, heeft volgens hem niet met een midlifecrisis te maken. “Nee, hoor, dat is het echt niet. Die beslissing heeft eigenlijk twee achtergronden.“

De eerste reden heeft te maken met de ontwikkeling van zijn carrière. “Ten eerste het feit dat de mediawereld op dit moment in een ongekend tempo aan het veranderen is en ik denk dat ik daar nog heel veel mooie dingen in kan doen.”

Leeftijd

De tweede reden heeft wel iets met leeftijd te maken, aldus Gerschtanowitz. “In die zin dat ik steeds meer bezig ben met het feit dat ik maar één leven heb en dat het nú moet gebeuren. Zo ben ik ook opgevoed, mijn ouders zeiden altijd tegen me: ‘Als je iets echt wilt, dan moet je er helemaal voor gaan en dan lukt het ook gewoon.’”

“Daar heb ik altijd naar geleefd en ik merk dat ik dat nu ook aan mijn eigen kinderen probeer bij te brengen. Als ze iets willen, dan zeg ik ook dat ze er helemaal voor moeten gaan en dat ze moeten dóen. Ik kan echt niet tegen ‘half half’. Sterker nog: daar heb ik een bloedhekel aan.”

Auteur: Stephanie van Blankenberghe

stephanie

Photo credit: Rodrigo Basaure via Foter.com / CC BY

About Editorial Office

Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 600 tot 1000 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1