News Ticker

Deze week is het Denim-Week in Amsterdam

denim

Makers en dragers vanuit de hele wereld komen deze week samen in de stad. “Amsterdam is de zogenoemde hoofdstad van denim: er zijn hier wereldberoemde winkels en toonaangevende merken gevestigd. Bovendien zijn er in Amsterdam diverse jeansopleidingen. Het is dus dé plek om zo’n evenement te organiseren,” aldus de organisatie.

Amsterdam Denim Days bestaat onder andere uit een zesdaags (maandag 11 april tot en met zondag 17 april) publiek toegankelijk ‘City Center programma’ met productlanceringen en speciale acties bij winkels in de Negen Straatjes en de Kalverstraat. Bij Lee in de Wolvenstraat krijg je bijvoorbeeld bij aankoop van een jeans een speciaal ontworpen t-shirt.

Vrijdag 15 april en zaterdag 16 april staat het Westergasfabriekterrein in het teken van denim tijdens het Blueprint festival. Verschillende merken zullen hier aanwezig zijn, waaronder K.O.I, Lee, Scotch and Soda en Denham the Jeanmaker. Daarnaast zijn er presentaties, exposities en workshops. Zo geven studenten van de Amsterdamse Jeanschool een presentatie over drie klassieke denim items en tonen deelnemers van The Global Denim Awards hun collecties. Een ticket kost een tientje. En vergeet vooral niet je mooiste spijkerbroek aan te trekken.

Gebruik deze link om meer te lezen over dit onderwerp.

Bron: parool.nl

Photo credit: apairandaspare via Foter.com / CC BY

About Editorial Office

Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 600 tot 1000 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1