News Ticker

Waarom zegt Geert Wilders zegt ook het Carré Debat af?

gw

Onlangs werd de deelname van Mark Rutte En Geert Wilders aan het RTL Nieuws Rode Hoed Debat afgezegd. Nu blijkt Geert Wilders ook niet bij een ander debat in Carré aanwezig te willen zijn. Waarom is dat?

Geert is boos

PVV-leider Geert Wilders heeft ook zijn deelname aan RTL 4′s Carré Debat afgezegd, want hij is boos vanwege een interview dat RTL Nieuws heeft gehouden met zijn broer Paul Wilders. Dat heeft de politicus laten weten. Wilders zegde eerder al, net als Mark Rutte, het Premiersdebat van RTL 4 af. Nu komt hij ook niet naar het andere debat van de zender. “Wat een ongelooflijk laaghartig tuig is RTL Nieuws om mijn familie bij de campagne te betrekken. Walgelijk“, zegt hij.

Klaar met RTL

De PVV-leider is klaar met RTL. “Ik kreeg net een sms van Pieter Klein (adjunct-hoofdredacteur RTL Nieuws, red.) of ik er alsjeblieft nog een nachtje over wilde slapen en morgen met hem erover wilde praten. Bekijk het maar heb ik geantwoord“, zegt hij tegen De Dagelijkse Standaard.

Advertentie

Waarom lopen ondernemers weg met dit nieuwe online advertentieabonnement?

Interview

In het interview, zijn eerste sinds jaren, zegt zijn broer Paul onder meer dat de PVV-leider geen tegenspraak duldt. “Wie Geert tegenspreekt, heeft afgedaan. Familie of niet.”

Wilders: “Waar zijn de negatieve interviews in campagnetijd met de nicht van Pechtold, de oom van Rutte of de zus van Roemer?”

RTL in de boom

De politicus laat RTL nu links liggen. “RTL kan de boom in. Bye Bye RTL. Twee grote debatten dus nog: 13 maart tegen Rutte bij EenVandaag en 14 maart tegen Asscher bij NOS.”

Photo credit: Metropolico.org via Foter.com / CC BY-SA

About Editorial Office

Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 600 tot 1000 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1