News Ticker

Waarom wordt Paul de Leeuw afgeslacht in zijn eigen krant?

AD

Hebt u al gekeken naar het nieuwe tv-programma van Paul de Leeuw met de titel “Lekker Laat”? De meningen zijn in ieder geval gedeeld en ongetwijfeld moet een nieuw tv-programma zich bewijzen, maar wat is uw mening? Op zich is het een live tv-programma waar men aan het stoeien is met het spontaniteit, maar is het niet veel te rommelig en is er niet teveel geklooi om vernieuwend over te komen, terwijl dat niet zo is?

Recensie

Tv-recensent Angela de Jong kraakt haar AD-collega Paul de Leeuw voor de tweede keer af in eigen krant. Waar ze in januari zijn tv-programma Wie Steelt Mijn Show afslachtte, is nu Lekker Laat aan de beurt. Dat is te lezen in de kiosk. Ondanks het late tijdstip heeft De Jong de show de hele week live gekeken. “Gezien de lange tenen van mijn collega-columnist wilde ik het programma zo zuiver mogelijk beoordelen: zit ik hier op dit tijdstip op te wachten?“, schrijft de tv-kenner onomwonden.

Het antwoord is nee, zegt ze. “Er valt geen lijn in de onderwerpen en gesprekken te ontdekken, er zitten gasten van wie totaal onduidelijk is wáárom ze er zitten, het gaat van de hak op de tak op een ergerniswekkende manier en dat fietstochtje aan het begin van elke uitzending heeft geen enkele functie.”

Advertentie

Waarom lopen ondernemers weg met dit nieuwe online advertentieabonnement?

Zijn fietsopening moet De Leeuw volgens haar direct schrappen, net als de ‘doorbitch’, die interessante voorbijgangers moet binnenhalen. Dinsdagavond stelde De Leeuw aan André Hazes jr een gevoelige vraag over zijn moeder, toen de ‘doorbitch’ er plotseling tussenkwam. “Weg moment.”

Voor elke gast organiseert De Leeuw iets bijzonders. Zo ging hij kickboksen met Ajouad El Miloudi en mikadoën met Loes Luca. “Kom op, ik ben geen kleuter.”

“Ooit was de naam Paul de Leeuw al genoeg om de tv aan te zetten. Format maakte niet uit, hij was zelf spraakmakend en bijzonder genoeg. Die tijd is voorbij. De enige reden dat hij dit programma heeft gekregen, is omdat de directeur televisie van de NPO een trouw fan met oogkleppen is“, besluit ze in de krant (via Blendle).

Reactie Paul de Leeuw

Als De Leeuw op Twitter gevraagd wordt of er nu een columnistenrel is, antwoordt hij: “Columnistenrel? Ik zie hem nog niet hoor?”

“Gelukkig maar. In de kiem gesmoord”, reageert een volger. De Leeuw: “Hoewel? 😀 Nee hoor…”

Een andere volger van De Leeuw wijst ook op De Jongs column en zegt: “Sorry Paul, ‘t is weer niet goed – helemaal waar, wat doet Paul de Leeuw nog op tv?”

De Leeuw: “Nog maar drie weken Sven. Dus er is licht aan het eind van de tunnel 🙂 fijn weekend!”

Bron: mediacourant

Photo credit: FreeUsePhotos via Foter.com / CC BY

About Editorial Office

Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 600 tot 1000 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1