News Ticker

Waarom vindt Peter R. de Vries Patty Brard een verschrikkelijk mens?

peterdevries

Veel BN-ers hebben een ego dat net in hun huiskamer past met de deuren open voor de zekerheid. Ze vinden zichzelf nogal belangrijk. Dat twee BN-ers elkaar niet mogen, kan zomaar een keer voorkomen.

Mediaruzie

Peter R. de Vries haalt vandaag in het Algemeen Dagblad, ruim een jaar na hun mediaruzie, nog eens snoeihard uit naar Patty Brard. Dat is te lezen in de kiosk. In een interviewrubriek van het AD krijgen de geïnterviewden steeds de vraag met wie ze wél en met wie ze níet 24 uur opgesloten zouden willen zitten. Op die laatste vraagt antwoordt De Vries: “Nog niet eens 1 minuut met Patty Brard. Daar geef ik verder geen toelichting op, behalve dit: ik vind haar een vreselijk mens.”

Gebrouilleerd

De twee raakten eind 2015 gebrouilleerd na de opnames van Mindmasters Live, waaraan ze beiden meewerkten als jurylid. In een column zei Brard dat ze De Vries hooghartig vond. “Persoonlijk had ik hem voor die zure mening niet ingehuurd. Hij brengt een onnodig nare, negatieve en arrogante sfeer met zich mee.”

De Vries was niet onder de indruk: “Laat ik er dit over zeggen: het kenmerk van de Mindmasters was dat je mensen dingen laat zien die er helemaal niet zijn. Patty Brard is daar een natuurtalent in.”

24 uur

Overigens zou De Vries wél graag 24 uur opgesloten zitten met Joran van der Sloot. “Dan zou ik hem toch wel eens heel goed willen onderhouden over wat hij Beth Holloway, de moeder van Natalee, heeft aangedaan.”

“Dat wil ik hem wel eens inpeperen. Niet fysiek, want ik vind niet dat je het een met het ander moet vergelden. Maar ik denk dat ik de gave van het woord heb en in staat ben om mensen op een indringende manier zaken voor te houden.”

Wat vindt u van de kwestie?

Auteur: Stephanie van Blankenberghe

stephanie

Photo credit: Amsterdam Today

 

About Editorial Office

Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 600 tot 1000 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1