News Ticker

Waarom is Cornald Maas zo ontevreden over Schiphol?

schipholamsterdam

Voor zo ver wij weten doet Schiphol Amsterdam Airport er alles aan om de reizigers tevreden te stellen. Niet iedereen is tevreden over hun dienstverlening, zoals Avrotros-presentator Cornald Maas.

Schiphol te groot geworden?

Hij vindt dat het allemaal verschrikkelijk slecht geregeld is op onze nationale luchthaven Schiphol. Dat briest de Avrotros-presentator op Twitter. Doorgaans klagen de BN’ers op Twitter vooral over KLM, maar nu moet Schiphol het ontgelden. Volgens Maas is het duidelijk dat de luchthaven uit zijn jasje is gegroeid. “Eén ding is zeker: Schiphol is te groot geworden. Chaos, ellenlange rijen, mensen die hun vluchten missen, hoewel ze op tijd waren“, klaagt de tv-ster.

Maas heeft er gewoon last van, zegt hij. “Veel mensen – onder wie wij – dreigen vluchten te missen vanwege rampzalig management.”

Piekmomenten

Schiphol laat aan Maas weten dat het bedrijf tijdens drukke piekmomenten ‘keihard’ samenwerkt met partners om de rijen zo kort mogelijk te houden. “Zal wel, maar tamelijk idioot dat als je ruim twee uur tevoren aanwezig bent je vlucht dreigt te missen”, vindt Maas.

Het is en blijft een managementprobleem, stelt hij. “Aangegeven wachttijden kloppen niet. Willekeur ten aanzien van passagiers die opeens toch voorrang krijgen. Enzoverder. Daarbij: als luchthaven kun je dit soort ‘piekmomenten’ voorzien.”

Wat is uw mening over dit onderwerp?

Auteur: Stephanie van Blankenberghe

stephanie

Photo credit: milkisprotein via Foter.com / CC BY

About Editorial Office

Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 600 tot 1000 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1