News Ticker

Waar vind je de foodtrucks in Amsterdam?

foodtruck

Vanaf eind vorige maand krijgen vijftig ondernemers de kans om met hun foodtruck op 24 locaties in Amsterdam ‘streetfood’ te verkopen. Maar waar kun je ze tegenkomen?

Een soort Rollende Keukens, maar dan twee jaar lang. De foodtrucks rouleren elke dag van plek, waardoor het altijd een verrassing is wat op de verschillende locaties te koop is. Eerder werden al vijf van de ondernemers uitgelicht, waaronder Hete Bliksem Streetfood, Deli Lama en Duck Truck.

De volledige lijst van exploitanten

Via deze link kunt u meer lezen over dit onderwerp.

Bron: parool.nl

Photo credit: James Willamor / Foter / CC BY-SA

 

About Editorial Office

Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 600 tot 1000 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1