News Ticker

Zijn vrouwen te makkelijk in het reinigen van hun gezicht?

Zijn vrouwen te makkelijk in het reinigen van hun gezicht?

makeup

Uit recent social media onderzoek is gebleken, dat meer dan de helft (60%) van de Nederlandse vrouwen de afgelopen jaren meer water is gaan drinken. De voornaamste reden is om een gezond gevoel te krijgen (40%). Een derde hoopt erdoor af te vallen. We zijn ons ervan bewust dat we met water drinken het lichaam van binnenuit een goede schoonmaakbeurt geven. Voor het reinigen van het gezicht denken we het ook te weten. 71% van de Nederlandse vrouwen gebruikt het liefst alléén water voor een optimale gezichtsreiniging. Kunnen we er zomaar vanuit gaan dat dit wondermiddeltje ‘an sich’ óók voor onze huid genoeg doet? Nee. We hebben behoefte aan tips voor ons all-day beautyritueel.

Uit recent social media onderzoek is gebleken, dat meer dan de helft (60%) van de Nederlandse vrouwen de afgelopen jaren meer water is gaan drinken.

Een kwart van de Nederlandse vrouwen geeft ook daadwerkelijk aan meer behoefte te hebben aan reinigingstips voor het gezicht. Nu verwennen we onszelf af en toe. Naast de dagelijkse plons water in het gezicht, kiest 50% weleens voor een extraatje in de vorm van een masker. We rennen en vliegen dagelijks van hot naar her. Die all-day verwennerij kost tijd en is net die uitgave die je niet wilt doen deze maand.
Maar we denken te moeilijk. Met water als basis zijn we al goed op weg! In combinatie met healthy huis-tuin-en-keuken producten, ligt jouw nieuwe dagelijkse reinigingsritueel binnen handbereik. Overdag tover je jouw gewone glas water om tot een detox watertje met verse frambozen en bosbessen. Deze heerlijke gezonde ingrediënten, gebruik je ’s avonds weer voor jouw gezichtsmaskertje. Easy does it. Demak’Up is dé expert om jou te helpen aan meer inspiratie voor jouw reinigingsritueel en daagt jou daarom graag, net als in 2015, uit voor de Demak’Up Detox Water Challenge!

    

To detox & rehydrate

Demak’Up en huidtherapeute Kim Berger hebben hiervoor een inspirerend platform ontwikkeld. Hier vind je een heleboel D.I.Y. tips, recepten en advies om jouw gezicht te hydrateren en te detoxen. “Water is zó belangrijk, voor zowel de binnen- als de buitenkant van het lichaam’’, aldus Kim Berger. “Ik kan niet wachten om alle vrouwen van Nederland te inspireren hoe water mee te nemen in het dagelijkse reinigingsritueel.” Met groene groente als favoriete beautyfood*, is het masker van bevroren komkommer ‘eye pads’ in combinatie met het lemon/komkommer detox water, een ultieme Vitamine C oppepper. Natuurlijk mag ook de top drie fruit, die voor ruim 90% uit water bestaat, niet ontbreken in deze Demak’Up Detox Water Challenge. Kom maar op met de watermeloen, grapefruit en aardbei! Meld je hier aan voor de challenge en ga vanaf maandag 23 mei samen met alle Nederlandse vrouwen de uitdaging aan!

Bron: thegardeners.nl

Photo credit: Motoune via Foter.com / CC BY / thegardeners.nl

About Editorial Office

Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 600 tot 1000 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1