News Ticker

VEED festival 2017 wordt het ADE voor de YouTube community

veed

Op vrijdag 23 september is de kaartverkoop voor VEED Festival 2017 van start gegaan. Deze editie duurt niet zoals voorgaande twee edities twee dagen, maar maar liefst vier dagen. Fans kunnen hier hun favoriete YouTuber zien optreden en ontmoeten zoals Dylan Haegens, Beautynezz, Gio de Latooy, Monica Geuze en de Cinemates. Nieuwe samenwerkingen zoals de samenwerking met Vidcon en de ondersteuning van de Gemeente Amsterdam zorgen er voor dat het festival naar een volgend niveau wordt getild.

Derde editie

Drie jaar geleden hadden de organisatoren van VEED een idee; het organiseren van een online video festival met de charme van Cannes film festival en de fun van Amsterdam Dance Event. Na twee succesvolle eerdere edities vindt het dit jaar niet alleen plaats op het Westergasterrein, maar zijn er ook meerdere nieuwe locaties toegevoegd aan het programma. Daarnaast duurt het festival dit jaar vier dagen en hiermee brengen ze het festival in 2017 naar een geheel nieuw niveau.

Let’s Collab

De Gemeente Amsterdam omarmt het festival en steeds meer andere bedrijven kloppen aan voor een samenwerking. Omar Kbiri, Founding Partner VEED festival “Door onder andere samen te werken met een partner als Vidcon brengen wij de marketeers, storytellers en creatieven in contact met internationale contentmakers. Daarnaast bieden wij partners de kans om nieuwe initiatieven uit te voeren onder de vlag van het festival.” Hierdoor heeft het festival ook inhoudelijk nog meer te bieden.

Over VEED Festival

Het VEED Festival is opgericht door en voor YouTubers om het perfecte festival te organiseren voor de gehele YouTube community, van de fans tot aan de YouTube-makers zelf. Vier dagen zullen gevuld worden met verschillende activiteiten, waaronder optredens van de populairste YouTube-sterren, speciale meet & greets voor de fans, YouTube-masterclasses voor iedereen die zelf YouTuber wil worden en challenges tussen de YouTubers.

Kijk voor meer informatie en voor de kaartenverkoop op www.veed.nl.

Bron: ANP Pers Support

Photo credit: codenamecueball via Foter.com / CC BY

About Editorial Office

Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 600 tot 1000 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1