News Ticker

Vacaturezoekmachine Jooble en Amsterdam Today werken samen

jooblevacature

Amsterdam Today houdt zich onder andere bezig met werk en inkomen in Amsterdam. Vandaar dat wij de pagina Amsterdamse Vacatures hebben geïnitieerd waar we tips geven over solliciteren en waar diverse vacaturesites te vinden zijn. Onlangs werden we benaderd door Tanneke de Graaf van Jooble. Zij is Country Manager Netherlands en ze wilde graag samenwerken met Amsterdam Today.

Wat is Jooble?

Tanneke de Graaf: “Jooble is de zoekmachine voor vacatures die mensen helpt om zo snel mogelijk een droombaan te vinden. U kunt alle vacatures, banen en functies op Jooble vinden. Heeft u ooit eerder over zoiets gehoord? Alle vacatures in Nederland zijn nu beschikbaar op Jooble. Dat is niet omdat Jooble “de grootste vacaturebank in Nederland” is, “marktleider op het gebied van vacatures” of zoiets. De reden hiervan is de werkwijze van Jooble: net als andere grote zoekmachines slaat Jooble de informatie niet op in een eigen database. Jooble kan zoeken en doet dat veel beter dan anderen.”

700 vacaturebanken

Wanneer u een zoekopdracht uitvoert krijgt u linken naar vacatures van meer dan 700 vacaturebanken in Nederland die relevant zijn voor uw zoekopdracht.

Tijd besparen

“We hebben Jooble gemaakt om u tijd te besparen, zodat u uw 100% passende baan kunt vinden via een zoekopdracht” zegt Tanneke de Graaf. “We hebben diverse hulpmiddelen zoals geavanceerd zoeken ontwikkeld en een hoop filters. De eerste keer zoeken naar vacatures met Jooble is een hele andere ervaring dan via de krant of andere vacaturebanken. Maar zodra u het in uw vingers heeft, vindt u gegarandeerd uw droombaan. De enige voorwaarde hiervoor is dat er natuurlijk zoiets moet zijn als uw droombaan.”

Photo credit: Jooble

About Editorial Office

Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 600 tot 1000 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1