News Ticker

Uitgaan in Amsterdam wordt nu nog betaalbaarder

autpparkeren

Vanaf april kunnen bezoekers aan de Amsterdamse binnenstad na 21.00 uur parkeren tegen een ongekend lage prijs: 1 euro per uur. Met ‘europarkeren’ maakt Parking Centrum Oosterdok uitgaan nog aantrekkelijker.

Goedkoper parkeren tot in de vroege uurtjes

Parking Centrum Oosterdok richt zich met europarkeren speciaal op mensen die uitgaan in het centrum van Amsterdam. Vanaf april betalen bezoekers die na 21 uur ’s avonds binnenrijden en voor 6 uur ’s ochtends vertrekken slechts € 1,00 per uur. Fijn voor mensen met plannen om van Amsterdam te genieten tot in de vroege uurtjes.

Nu nog goedkoper en zonder gedoe je auto in het centrum kwijt

Amsterdam staat bekend als de duurste parkeerstad van ons land. Parking Centrum Oosterdok is al enkele jaren de goedkoopste parking voor langparkeerders die zonder gedoe hun auto midden in het centrum willen parkeren. “Parking Centrum Oosterdok wil met deze extra voordelige actie het voor het klanten nog aantrekkelijker maken om van de binnenstad van Amsterdam te genieten,” aldus Jeroen Galle, projectdirecteur ODE namens BPD. “Naast dat je je auto midden in het centrum van Amsterdam parkeert, ben je nu ook nog eens extra goedkoop uit.”

Bron: inpublic

Photo credit: d_vdm via Foter.com / CC BY-SA

About Editorial Office

Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 600 tot 1000 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1