News Ticker

TV-zender TLC is in haar nopjes met de kijkcijfers dankzij Patricia Paay

paay

Iedereen heeft wel een mening over Patricia Paay. Dat komt, omdat ze een opvallende persoonlijkheid is en zich goed weet te verkopen. Ondernemende mensen zien wij graag als redactie en wij wensen haar veel succes met haar werkzaamheden op tv-gebied.

TV-zender TLC

Patricia Paay heeft tv-zender TLC een record bezorgd met haar optreden in de bruidsmodeshow Say Yes To The Dress. Het programma trok vorige week dinsdag 217.000 kijkers, de hoogste score van de zender ooit. Dat heeft het station pas vandaag laten weten. Say Yes To The Dress verbrak het vorige TLC-record, dat eveneens op de naam van die show stond. De première van het huidige seizoen trok eind oktober 213.000 kijkers. Dat is nu de een na meest bekeken TLC-uitzending ooit.

Prima kijkcijfers

Zenderbaas Tatiana Lagewaard is buitengewoon gelukkig met de behaalde cijfers. “Dat we met deze lokale productie alle records verbreken hadden we natuurlijk gehoopt, maar niet durven dromen!”

“De serie is tot stand gekomen door te luisteren naar onze kijkers en dit record bevestigt dat het Nederlandse publiek onze keuze voor deze productie ook zeer waardeert.”

Kijkt u wel eens naar de tv-zender TLC?

stephanie

Photo Credit: Amsterdam Today

About Editorial Office

Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 600 tot 1000 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1