News Ticker

Triathlon met Floortje Dessing, Bibian Mentel en Jetze Plat

floortjedessing

Floortje Dessing, Guus Hiddink en Toine van Peperstraten trainen op 24 januari om 11.00 uur op de Bosbaan in het Amsterdamse Bos met twee Paralympische kampioenen, Bibian Mentel en Jetze Plat voor Giathlon’17 met als doel om binnen één uur zoveel mogelijk meters te zwemmen, te fietsen en te lopen voor de sporters met een handicap.

Giathlon’17 is een fondswervende indoor triathlon, die plaatsvindt op 19 februari in Sportboulevard Dordrecht. Bibian Mentel en Jetze Plat zijn beide ambassadeur van Stichting Giathlon en staan samen met Floortje Dessing als één team achter de sporters met een handicap. Omdat niemand buitenspel mag staan!

http://giathlon.nl/

Bron: ANP Pers Support

Auteur: Stephanie van Blankenberghe

stephanie

Photo credit: ARTIBITE via Foter.com / CC BY-SA

About Editorial Office

Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 600 tot 1000 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1