News Ticker

Tour d’Artistique met Huis van Verzamelingen op Blijburg!

blijburg

Het is bijna zover: De Tour d’Artistique landt op 5 mei met het Huis van Verzamelingen op het terrein van Blijburg! Hierbij nodig ik jullie van harte uit om dit te vieren tijdens de openingsborrel op 7 mei vanaf 16 uur.

Ik ben gefascineerd door de veelheid aan spullen in onze consumptiemaatschappij en daarom reis ik deze zomer weer met veertig caravans vol verzamelingen door het land. Tegelijkertijd wil ik mensen op een speelse manier duidelijk maken dat we een enorme overvloed aan spullen hebben.

We hebben in totaal vijftien caravans neergezet, waarvan er zeven omgetoverd zijn tot het Huis van Verzamelingen. Elke kamer in het huis is ingericht met een toepasselijke verzameling. De keuken staat vol met citruspersjes en de slaapkamer is gevuld met knuffels waar bezoekers even rustig tot zichzelf kunnen komen. Verder is er een werkkamer die in Jugendstil stijl is ingericht. De woonkamer zal bestaan uit een spiegelkamer vol met meubels gemaakt van de gekste verzamelingen. Laat je inspireren door de wondere wereld van bonte verzamelingen, lachspiegels, caravans vol knuffels voor de kleintjes en tal van workshops voor jong en oud.

Tour d’Artistique begint op 5 mei tijdens het Vrijland festival en is tot en met 21 mei elk weekend van 13 tot 17 uur te bezoeken op Blijburg, Pampuslaan 501 in Amsterdam. De toegang is gratis, voor de workshops vragen we een kleine vergoeding. Volg ons op Facebook voor alle updates en meer informatie over de workshops!

www.facebook.com/Tour-dArtistique

Heel graag tot ziens op Blijburg!

Vriendelijke groet,

Pet van de Luijtgaarden

Photo credit: Pet van Luijtgaarden

About Editorial Office

Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 600 tot 1000 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1