News Ticker

Tips voor een mooie winterhuid

skin
De wintermaanden stellen je huid behoorlijk op de proef. Kou en wind tasten de natuurlijke beschermlaag van je huid aan. Hoe zorg je ervoor dat je ook in de winter een mooie huid hebt?

Huidspecialiste Lillian Nelissen: “Ieder seizoen is anders en ik adviseer dan ook om je huid elk seizoen te laten analyseren door een huidspecialiste. Zo kun je de verzorgingsproducten specifiek afstemmen op jouw huid.”

Volle crème

Lillian vervolgt: “Omdat wind en kou de natuurlijke beschermlaag van je huid aantasten, is het goed om in de herfst en winter een vollere crème te gebruiken. Zo blijft er altijd een laagje op je huid zitten als extra bescherming.”

Ook is het belangrijk om een crème te gebruiken die de bloedvaten versterkt. De huidspecialiste legt uit: “Door temperatuursschommelingen hebben de bloedvaten veel te lijden. We gaan vaak van een warme ruimte de kou in.”

“Ik vergelijk dit met een elastiekje dat te vaak wordt uitgerekt. Op een gegeven moment is de rek eruit. Zo is het ook met bloedvaten. Daarom is een bloedvatenversterkende crème in de winter essentieel.”

Via deze link kunt u meer lezen over dit onderwerp.

Bron: gezondheidsnet.nl

Photo credit: WWW.MONTELIUS.INFO / Foter / CC BY

 

About Editorial Office

Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 600 tot 1000 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1