News Ticker

Talpa Germany is de beste tv-producent van Duitsland

Nederlands trots op buitenlandse bodem. Duitsland is een grote speler wat televisie betreft en daarom is het leuk dat John de Mol en zijn bedrijf is gewaardeerd, want Talpa Germany is door vakblad DWDL uitgeroepen tot de beste tv-producent van Duitsland.

Het bedrijf laat nummer twee UFA Show & Factual en nummer drie EndemolShine Germany achter zich. Dat meldt het productiehuis in een persbericht. Ook in Duitsland heeft Talpa succes met formats als The Voice en Dance Dance Dance. “Het is fantastisch om na mijn tijd bij Endemol opnieuw de nummer-één-positie te bekleden in één van de belangrijkste televisielanden“, zegt Talpa-baas John de Mol.

De Mol is in zijn nopjes. “Ik ben heel trots op iedereen bij Talpa Germany voor het produceren van zulke kwalitatieve shows. Onze missie is om verder te gaan met het creëeren van geweldige content.”

Creativiteit loont, aldus de mediatycoon. “Creatieve ontwikkeling is het hart van ons bedrijf. We kijken ernaar uit om nog meer shows te lanceren in Duitsland. Gefeliciteerd Talpa Germany!”

In 2017 lanceert Talpa in Duitsland de formats The Story of My Life en It Takes 2.

Auteur: Stephanie van Blankenberghe

stephanie

Photo credit: Marco Raaphorst via Foter.com / CC BY

About Editorial Office

Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 600 tot 1000 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1