News Ticker

Talkshows zijn slecht voor het imago van model Kim Feenstra

talkshow

Kim Feenstra deed in het voorjaar van 2007 mee aan Holland’s Next Top Model, waar ze de hoofdprijs won. Aanvankelijk vond de jury haar stemgeluid irritant. Later in de uitzending bekende Feenstra dat ze slechthorend is aan beide oren, door een ongeluk dat ze als kind had. Aan het einde van de race haalde ze de juryleden over met verschillende poses en haar catwalkprestaties. Yfke Sturm noemde Feenstra perfect voor zowel catwalk als fotoreportages.

Slecht imago

Kim Feenstra heeft mede zo’n slecht imago door haar optredens in talkshows. Ze is daarom blij dat ze zich nu goed kan laten zien in RTL 4′s maandagshow Het Perfecte Plaatje. Dat vertelt haar PA vandaag in het AD. Feenstra komt in talkshows niet goed tot haar recht, zegt de assistent. “Als Kim in een talkshow zit, kan ze vanwege haar slechthorendheid niet meedoen aan een groepsgesprek. En als ze niets zegt, vinden mensen haar dom. Als ze wel wat zegt, vinden ze haar stem irritant.“

Beter imago

“Daardoor hebben mensen een heel beperkt beeld van wie ze is. In Het Perfecte Plaatje zien ze veel meer van haar. Dat ze creatief is en grappig, talent heeft.”

Feenstra zelf laat in de krant weten erg blij te zijn dat ze nu een beter podium tot haar beschikking heeft. “Ik vind het leuk om nu te horen dat mensen waarderen wie ik ben.”

Jarenlang was dat wel anders. “Ik heb, sinds ik bekend werd met Holland’s Next Top Model bijna tien jaar geleden, altijd zoveel stront over me heen gehad.”

Toch zal ze nooit iedereen kunnen plezieren, realiseert ze zich. “Kijk, negatieve reacties krijg je altijd. Al open ik morgen tien weeshuizen en zorg ik voor wereldvrede, dan hebben ze toch nog wat te zeiken.”

Auteur: Spephanie van Blankenberghe

stephanie

Photo credit: heidi.rewell via Foter.com / CC BY

About Editorial Office

Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 600 tot 1000 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1