News Ticker

Sylvana Simons wordt herhaaldelijk bespot bij RTL Boulevard

talpa

Sylvana Simons werd donderdagavond herhaaldelijk bespot in de uitzending van RTL Boulevard, uitgerekend op de dag dat ze het Nederlandse slavernijverleden herdacht. Dat was te zien in de uitzending op RTL 4. De naam van Simons viel voor het eerst toen het over de nieuwe vijf-uurshow RTL Live ging. “Vroeger had je eerst de 5 Uur Show, toen deed ik in 1998 twee jaar RTL Live en toen heeft Sylvana Simons… Sylvana, mag ik überhaupt die naam wel uitspreken?“, grapte Beau van Erven Dorens.

Van Erven Dorens zette Simons neer als een vrouw die bij het minste geringste boos wordt. “Van Erven Dorens, kijk uit wat je zegt. God, ik denk meteen: Zwarte Pieten-ellende, niets zeggen, niet over beginnen!“, zei hij.

Pas op, hè, straks zeg je iets verkeerd“, voegde inval-Albert Frank Dane daar aan toe.

Toen Dane even later over de diversiteitsrel rond de Oscars begon, onderbrak Van Erven Dorens hem abrupt: “Kijk uit wat je zegt! Sylvana Simons kijkt ook!

O nee! Ik wilde zeggen dat er te weinig diversiteit was op de Oscars. Dit kan Sylvana goed vinden wat ik zeg“, antwoordde Dane.

Volgens Dane is het aantal ‘gekleurde’ leden van de Oscars-jury verhoogd van acht tot elf procent. Van Erven Dorens: “Mag je dat wel zeggen, ‘gekleurd’? Mag je dat wel zeggen wat je nu zegt? Kijk uit wat je zegt.

Een paar minuten later ging het over reizen naar de planeet Mars. Dane: “Ik zou wel een paar mensen weten die ik er naar toe zou willen hebben, maar dat is een ander verhaal. Maar niet weer over Sylvana Simons, jongens!

Tot slot was er nog een item over de terugkeer van de musical The Lion King. Van Erven Dorens grapte dat hij het item met twee donkere landgenoten ‘stigmatiserend’ vond. Dane: “Gaat het S-woord weer vallen?” Van Erven Dorens: “Ja, bijna!

Recentelijk onthulde de ex-vriend van Sylvana Simons dat de presentatrice tijdens hun relatie altijd boos was. 

Bron: Mediacourant

Photo credit: THCganja via Foter.com / CC BY

 

About Editorial Office

Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 600 tot 1000 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1