News Ticker

Steppin’ Out opent winkel Utrechtseweg in Oosterbeek

so1

Steppin’ Out opende op zaterdag 20 februari jl. haar deuren aan de Utrechtseweg 174 in Oosterbeek. Dit is de tiende vestiging van dit “preppy” kledingmerk voor heren en dames, met hun bekende Anglo/Amerikaanse styling.

Nog steeds is de studentikoze inslag van dit merk in bijna alle facetten terug te vinden. Ze wilden al langer een vestiging in Oosterbeek openen, maar konden eerder geen geschikte locatie vinden. Volgens Clé Enneking, eigenaar van Steppin’ Out, sluit Oosterbeek qua sfeer en lifestyle goed aan op het merk.

Naast Steppin’ Out vind je in hun winkel ook nog andere bekende merken uit Engeland en de VS. Vooral “brands with a unique story”. Voor de heren is er tevens een schoenencollectie aanwezig.

Photo credit: Steppin’ Out

About Editorial Office

Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 600 tot 1000 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1