News Ticker

De stad aan je voeten met de Brooks Amsterdam Launch 3 Limited Edition

brooks
Hardloopschoen ter ere van de EK Atletiek 2016 is ode aan Amsterdam

Amsterdam, vrijdag 20 mei 2016 – Brooks, trotse national partner van de EK Atletiek 2016 die van 6-10 juli in Amsterdam worden gehouden, brengt voor deze gelegenheid een limited edition uitgave van de Brooks Amsterdam Launch 3 uit. Op de hardloopschoen is het patroon van de Amsterdamse grachten afgebeeld in de voor ons land zo kenmerkende kleuren rood, wit, blauw en oranje. Naast de opvallende bovenkant heeft de schoen een binnenzool waarop Amsterdamse grachtenpanden staan afgebeeld. De hiel van de schoen is voorzien van de drie Andreaskruisen uit het stadswapen, welke ook terug te vinden zijn op de uiteinden van de veters. De Brooks Amsterdam Launch 3 Limited Edition is een eenmalige uitgave van het Amerikaanse hardloopmerk. In totaal zijn er in heel Europa 6.000 paren beschikbaar. De Amsterdam-inspired hardloopschoen is voor €140,- verkrijgbaar bij geselecteerde hardloopwinkels. Voor verkooppunten, ga naar www.brooksrunning.eu. De schoen is tijdens de EK Atletiek van 6 tot en met 10 juli ook te koop in het Olympisch Stadion. 

Shane Downey, Brooks Running Global Director; “Het was ons doel om met de limited edition Brooks Amsterdam Launch 3 schoen de EK Atletiek op een speciale manier te eren en daarmee de stad Amsterdam in de spotlights te zetten. Het patroon van de iconische Amsterdamse grachten in de herkenbare nationale Nederlandse kleuren spreidt zich uit over de volledige bovenkant van de schoen om op die manier de schoonheid en de dynamiek van de stad Amsterdam, de mensen en de cultuur weer te geven.”

© Steef Fleur
De Brooks Amsterdam Launch 3 Limited Edition is een neutrale lichtgewicht hardloopschoen met uitstekende demping door de BioMoGo DNA innovatie, de eerste volledig biologisch afbreekbare tussenzool. De air mesh stof zorgt voor een maximale ventilatie en vochtafvoer waardoor de voeten koel en droog blijven. Deze veelzijdige en comfortabele schoen is een uitstekende optie voor zowel korte als lange runs op verharde wegen.
Over Brooks
Brooks Running Company ontwerpt en verkoopt hardloopschoenen, -kleding en -accessoires in meer dan 60 landen wereldwijd. Brooks missie is om iedereen te inspireren om hard te lopen en actief te zijn. Daarvoor creëert Brooks innovatieve performance gear, ontworpen om langer, verder en sneller te kunnen lopen. De missie van Brooks wordt ondersteund door haar Run Happy filosofie om de hardloopsport te vieren met alle hardlopers wereldwijd. Brooks, opgericht in 1914, is een dochteronderneming van Berkshire Hathaway Inc. en heeft zijn hoofdkantoor in Seattle (U.S.A.). Bezoek www.brooksrunning.eu voor meer informatie of volg ons op Twitter (@brooksrunning) en Facebook (www.Facebook.com/brooksrunning).

Bron: PR RE:PUBLIC

Photo credit: Steef Fleur

About Editorial Office

Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 600 tot 1000 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1