News Ticker

Spyker brengt concept van een elektrische SUV in november

spyker
Spyker heeft een elektrische SUV aangekondigd: in november moet de conceptauto klaar zijn en op de autoshow van Los Angeles staan. Dat blijkt uit berichtgeving van het Britse AutoCar.

Naast de elektrische variant is er ook een versie gepland met benzinemotor. Dat zal een twaalfcilinder zijn, maar verder zijn we hierover nog details verschuldigd. In november trekt Spyker het doek van het nieuwe model, waarna we ook meer informatie over de techniek verwachten.

Jarenlang probeerde Spyker met de D12 Peking-to-Paris de toekomstplannen voor een grote Spyker in de lucht te houden. Uiteindelijk kwam die auto er nooit, maar nu lijkt het tij te keren.

Spyker maakt al jaren prachtige supercars en een elektrische SUV is een mooie aanvulling op het huidige excellente aanbod van Spyker.

Bron: Autoweek

Photo credit: Damian Morys Photography via Foter.com / CC BY

About Editorial Office

Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 600 tot 1000 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1