News Ticker

Sir Martin Sorrell: leer Mandarijn en leer programmeren!

martinsorrell

De naam Sir Martin Sorrell doet hier niet meteen een belletje rinkelen, maar in het Verenigd Koninkrijk is de topman van reclamebureau WPP (Wire and Plastic Products) al enkele weken het onderwerp van een fel debat. Is zijn beloning van £ 43 mln te buitensporig? Een gesprek met de 70-jarige ‘über-Don Draper’ in de marge van het congres World Entrepreneur of the Year in Monaco.

Een salarispakket van € 59 mln, ruim duizend keer het laagste loon bij WPP, is dat niet wat bescheiden voor een man met uw kwaliteiten?

Via deze link kunt u meer lezen over dit onderwerp.

Bron: fd.nl

Photo credit: martinvarsavsky / Foter / CC BY

About Editorial Office

Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 600 tot 1000 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1