News Ticker

Sfeervolle “Zomer voor Food Lovers Picknick” met 24Kitchen

kislider2

24Kitchen is een aantrekkelijke actieve kookzender en nodigt deze zomer alle kook- en eetliefhebbers uit om aan te schuiven bij de nieuwe “Zomer voor Food Lovers”. De foodzender vindt het belangrijk dat mensen juist “offline” bij elkaar komen om samen te koken, te eten en te delen. Onder de noemer #socialMEALia komt 24Kitchen deze zomer met nieuwe tv-programma’s en allerlei initiatieven om dit te stimuleren. “Want als je alles deelt, waarom dan je eten niet?”

#socialMEALia

We delen eindeloos veel foto’s van individuele gerechten om te laten zien wat voor lekkers er gekookt of gegeten wordt. Leuk, maar is het niet veel leuker om je eten echt te delen met familie, vrienden en buren? Iedereen die dit doet en hier vervolgens een foto van maakt en deelt met de hashtag #socialMEALia, draagt bij aan een nog gezelliger “Zomer voor Food Lovers”!

Samen

ki1

Om #socialMealia nog meer kracht bij te zetten, komt 24Kitchen de hele zomer met allerlei initiatieven om “samen eten” te stimuleren. Zo gaat de zender samenwerken met Food Truck-festival TREK, komt er een nieuwe editie van de “24Kitchen Food Truck Awards” en worden twee kookboeken over salades en BBQ’en uitgegeven. Op tv komt 24Kitchen met een nieuwe reeks van “24Kitchen Food Truck Challenge”, “Casa Caminita” en “Grenzeloos Koken”.

Daarnaast wordt er een unieke zomerspecial en -reeks met alle chefs gepresenteerd op het eiland Texel en neemt Meesterkok Angelique Schmeinck de hobbykok mee op avontuur in “Culi Colleges”. Gebruik deze link om hier meer over te lezen.

Foodbloggers Picknick

Om de nieuwe plannen van 24Kitchen onder de aandacht te brengen van Foodbloggers werden een aantal Foodbloggers uitgenodigd voor een sfeervolle picknick in het Vondelpark.

24Kitchen had een perfecte plek gevonden voor de picknick en de Foodbloggers werden op een aangename manier onthaald. Een romantische en kleurvolle picknicktafel vol met de heerlijkste gerechten met de nadruk op salades, die ook in hun nieuwe boek te vinden zijn, stond klaar en nadat iedereen aanwezig was, werd men gevraagd plaats te nemen op een groot kussen.

Geen hond in de pot

Grappig was dat een picknicktafel vol met heerlijk geurende gerechten ook de aandacht trok van enkele honden, die werden uitgelaten in het Vondelpark. Op een bepaald moment moesten we een hele fanatieke hond proberen te vangen, die wel heel graag iets wilde proeven van de picknicktafel. Zijn bazin was geheel de controle kwijt en het was een hele klus om de hond te vangen. Nadat de hond 1 van de kleden te pakken had gekregen, vonden we het welletjes en hebben we de hond uiteindelijk kunnen vangen en bleef gelukkig alles op zijn plaats. Daarna namen de genodigden plaats op 1 van de dikke kussens en werd de presentatie gehouden. Na de presentatie werd iedereen uitgenodigd om van alle gerechten te proeven en dat werd met veel plezier gedaan. De smaakvolle salades en andere gerechten werden vergezeld met verse vruchtendranken en bietensap. Je kreeg als Foodblogger alle kans om de zalige gerechten te proeven en dit te bespreken met je collega Foodbloggers en tevens je bevindingen direct via de sociale media te delen.

Video

Voor een indruk van de perfect georganiseerde 24Kitchen picknick kunt u de onderstaande video bekijken.

Photo gallery

ki2     ki3

ki4     ki5

ki7     ki8

vondelpark

ki25     ki10

ki12     ki13

ki14     ki15

ki20   ki22   ki21

ki16     ki17

ki19     ki23

ki24

Photo and video credits: Amsterdam Today

 

 

 

About Frank Scheers

Mijn geboortestad Amsterdam is een prachtig uitgangspunt voor journalistiek. Amsterdam staat voor vrijheid van meningsuiting en tolerantie. Als journalist wil ik mij vrij en zonder beperkingen kunnen uiten over hetgeen zich in Amsterdam afspeelt, maar ook in de rest van de wereld. Ik schrijf zoveel mogelijk mijn eigen content, maar scan ook de rest van de wereld af naar opvallend nieuws. Dit nieuws hoeft niet altijd breaking news te zijn. Dit kan heel interessant nieuws zijn dat even belangrijk is als breaking news, maar iets minder bekend is, maar net zo belangrijk kan zijn voor de opinievorming. Naast nieuws uit Amsterdam en wereldnieuws richt ik mij ook op fraaie artikelen over politiek, mode, luxe artikelen, gezondheid, het milieu, entertainment, life style, business, onderwijs, shopping, gastronomie, reizen et cetera. Amsterdam Today is een actief online news magazine en wij brengen artikelen in het Nederlands en in het Engels. Belangrijk om te noemen is dat Amsterdam Today zich bezig houdt met Immersive Journalism. Dat wil zeggen dat wij fascinerend nieuws brengen in combinatie met virtual reality technieken. Je ervaart dan het nieuws alsof je er zelf bij bent. My hometown Amsterdam is a wonderful starting point for journalism. Amsterdam stands for freedom of speech and tolerance. As a journalist, I can express freely and without restrictions on what is happening in Amsterdam, but also in the rest of the world. I write my own content as much as possible, but also scan the rest of the globe for striking news. This news doesn't always have to be breaking news. This can be very interesting news that is as important as breaking news, but slightly less known and just as important to the way people form their opinions. In addition to news from Amsterdam and the world news I also write about articles on politics, fashion, luxury, health, environment, entertainment, life style, business, education, shopping, wining and dining, travel and so on. Amsterdam Today is an active online news magazine and we bring articles in Dutch and in English. Important to mention is that Amsterdam Today deals with Immersive Journalism. That means that we bring fascinating news in combination with virtual reality techniques. You will experience the news as if you were there. Contact: Website | More Posts

UA-62801321-1