News Ticker

RTL 4 programma “Het perfecte plaatje” is echt heel saai

testbeeld

Het nieuwe RTL 4-programma Het Perfecte Plaatje, waarin sterren met elkaar strijden om wie van hen de beste fotograaf is, heeft een negatieve tv-recensie van Het Parool gekregen. Dat is vandaag te lezen in de kiosk. Het Perfecte Plaatje begon maandag met een voor RTL 4 magere 776.000 kijkers (12 procent) en tv-recensent Han Lips was één van hen. “Het maken van een foto is moordend saai, en het blik BN’ers leek vooral opengetrokken in een poging er nog iets van te maken.”

Lips vindt het ‘een raar programma’, dat in speelt op de talenttrend op tv. “Denk aan Heel Holland Bakt waarbij de deegmachine vervangen is door een camera en de amateurbakkers door bekende gezichten.

Maar het was ook een grote reclamespot voor Canon, stelt hij. Zo werd het pakket waarmee de BN’ers fotograferen aangeprezen tijdens de uitzending.

Hoopt men daar op Heel Holland klikt?“, aldus Lips.

Bron: mediacourant

Photo credit: THCganja via Foter.com / CC BY

 

About Editorial Office

Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 600 tot 1000 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1