News Ticker

Prachtig Watch Event 2016 van Schaap & Citroen bij het Okura Hotel

okuraslider

Schaap en Citroen & Leon Martens Juwelier organiseren elk jaar het smaakvolle Watch 2016 Event in Amsterdam. Tijdens deze Salon de la Haute Horlogerie presenteren zij de novelties van de meest gerenommeerde Zwitserse merken, zoals geïntroduceerd op de horlogebeurzen van Bazel en Geneve. Rolex, Hublot, Patek Philippe, Cartier, Tag Heuer, Zenith en vele andere merken hebben hier acte de presence geven.

okura1

Watch 2016 vond plaats op zondag 22 mei 2016 van 13.00u – 18.00u in de Grand Ballroom van het Okura Hotel in Amsterdam. Tijdens deze middag gaven diverse horloge merken lezingen en verzorgde Michiel Borstlap de muzikale invulling.

Masterclass horloge maken

Het ambacht horlogemaker kent een lange en rijke historie. Deze traditie en de passie voor techniek hebben Schaap en Citroen juweliers hoog in het vaandel staan. Middels uitmuntend vakmanschap en voortdurende innovatie hebben zij hun horloge atelier opgestuwd naar een ongekend niveau om de hoogwaardige, verfijnde mechanische uurwerken die wij verkopen van onderhoud te kunnen voorzien.
Voor de horlogemakers van Schaap en Citroen is hun passie voor superieure technieken en esthetische perfectie de belangrijkste drijfveer. Juist deze passie wilden zij hun gasten graag laten ervaren. Men kon op unieke wijze nader kennismaken met het bijzondere vakmanschap door zélf een uurwerk uit elkaar te halen en weer te assembleren onder leiding van een gerenommeerd horlogemaker.
Gedurende deze masterclass was men aangewezen op een vaste hand, scherpe ogen, een loep, verschillende schroevendraaiers en de instructies van onze Schaap en Citroen horlogemaker om het samenstellen van het uurwerk tot een goed einde te brengen.

BMW i8

okura5

Niet alleen kon men genieten van alle schitterende horloges, want BMW had een fraaie BMW i8 tentoongesteld. Vele bezoekers pakten de kans om in zo’n indrukwekkende supercar plaats te kunnen nemen. Het plaats nemen in deze elegante bolide ging niet vanzelf. Nadat de vleugeldeur geopend was, moest je flink acrobatisch zijn om in de auto te kunnen gaan zitten. De beloning was groot, aangezien de BMW i8 een stijlvol interieur heeft en de je eigenlijk de sportscar graag naar huis zou willen nemen. Het uitstappen was een hele belevenis op zich en vooral de dames werd geadviseerd om niet met een kort rokje in en uit te stappen. Dat zou nog meer aandacht opleveren. Het parkeren in de parkeergarage van het Okura zou volgens ons een hele sinecure zijn, maar volgens de adviseuse van BMW heeft de BMW i8 overal camera’s, zodat parkeren in een parkeergarage zou moeten kunnen. Het beste is om deze opvallende designwagen op je oprit van je villa te zetten, zodat je hem van alle kanten kunt bewonderen en vervolgens de hybride Duitser regelmatig voor een heerlijke autorit te gebruiken.

Aangename Ambiance

Om de gasten verder te vermaken op gastronomisch gebied kreeg men heerlijke champagne van Veuve Cliquot aangeboden en kwamen enthousiaste medewerksters langs met heerlijke hapjes. Voor de liefhebber was er een barbier, die je flink onder handen nam en je gezicht met warme doeken inpakte na het scheren.

De Salon de la Haute Horlogerie in het Okura was prima georganiseerd en werd druk bezocht. Naar onze mening werd er goed zaken gedaan, want bij elk horlogemerk zagen we geïnteresseerden staan, die op een vakkundige wijze werden toegesproken door de adviseurs van het betrokken horlogemerk.

Photo Gallery

okura3     okura4

okura2     okura6

okura7     okura8

okura9     okura10

okura11     okura12

okura13     okura17

okura14     okura16

okura15

Photo Credits: Amsterdam Today

 

 

About Frank Scheers

Mijn geboortestad Amsterdam is een prachtig uitgangspunt voor journalistiek. Amsterdam staat voor vrijheid van meningsuiting en tolerantie. Als journalist wil ik mij vrij en zonder beperkingen kunnen uiten over hetgeen zich in Amsterdam afspeelt, maar ook in de rest van de wereld. Ik schrijf zoveel mogelijk mijn eigen content, maar scan ook de rest van de wereld af naar opvallend nieuws. Dit nieuws hoeft niet altijd breaking news te zijn. Dit kan heel interessant nieuws zijn dat even belangrijk is als breaking news, maar iets minder bekend is, maar net zo belangrijk kan zijn voor de opinievorming. Naast nieuws uit Amsterdam en wereldnieuws richt ik mij ook op fraaie artikelen over politiek, mode, luxe artikelen, gezondheid, het milieu, entertainment, life style, business, onderwijs, shopping, gastronomie, reizen et cetera. Amsterdam Today is een actief online news magazine en wij brengen artikelen in het Nederlands en in het Engels. Belangrijk om te noemen is dat Amsterdam Today zich bezig houdt met Immersive Journalism. Dat wil zeggen dat wij fascinerend nieuws brengen in combinatie met virtual reality technieken. Je ervaart dan het nieuws alsof je er zelf bij bent. My hometown Amsterdam is a wonderful starting point for journalism. Amsterdam stands for freedom of speech and tolerance. As a journalist, I can express freely and without restrictions on what is happening in Amsterdam, but also in the rest of the world. I write my own content as much as possible, but also scan the rest of the globe for striking news. This news doesn't always have to be breaking news. This can be very interesting news that is as important as breaking news, but slightly less known and just as important to the way people form their opinions. In addition to news from Amsterdam and the world news I also write about articles on politics, fashion, luxury, health, environment, entertainment, life style, business, education, shopping, wining and dining, travel and so on. Amsterdam Today is an active online news magazine and we bring articles in Dutch and in English. Important to mention is that Amsterdam Today deals with Immersive Journalism. That means that we bring fascinating news in combination with virtual reality techniques. You will experience the news as if you were there. Contact: Website | More Posts

UA-62801321-1