News Ticker

Plaats gratis vacatures op de nieuwe vacaturesite “Freelance Journalism”

fjlogofb

Op de hoogwaardige en nieuwe vacaturesite Freelance Journalism (www.freelancejournalism.eu), die exclusief gericht is op vacatures en opdrachten voor freelance mediaprofessionals kun je jouw vacatures of opdrachten gratis plaatsen. Het plaatsen is heel eenvoudig en je kunt alle relevante informatie in overzichtelijke categorieën indelen, zodat de vacature helder, overzichtelijk en duidelijk voor de freelance mediaprofessional overkomt.

LOGO-FREELANCE-JOURNALISM

Freelance mediaprofessionals

Deze nieuwe vacaturesite is niet bedoeld voor vacatures waarbij men in loondienst komt. Het gaat echt en specifiek om freelancers en ZZP-ers, die in de mediabranche werkzaam zijn. Daarbij moet je denken aan journalisten, redacteuren, verslaggevers, cartoonisten, copywriters, correspondenten, editors, filmmakers, videografen, cameramensen, graphic designers, contentspecialisten, PR en communicatie specialisten, camjo’s, illustratoren, tekstschrijvers, fotografen, vertalers, scriptwriters, SEO-specialisten, (online)vormgevers et cetera.

Als enige aanvulling kunnen ook vacatures voor stageplekken voor studenten journalistiek of communicatie ook gratis geplaatst worden.

Advertentie

Waarom levert online adverteren meer op dan adverteren in een krant?

Uitgebreid bestand

Freelance Journalism heeft in de afgelopen twee jaar geïnvesteerd in het opbouwen van een uitgebreid bestand met freelance mediaprofessionals. Op dit moment zijn meer dan 2300 freelance mediaprofessionals lid. Hiervan zijn ruim 400 leden internationaal en werkzaam in het buitenland.

Heb je een journalist, een correspondent of een copywriter nodig uit bijvoorbeeld Oost-Java, Servië, Nigeria, Libanon, New York of Jeruzalem of een fotograaf, een camjo of een videograaf uit Turkije, Vietnam, Zuid-Sumatra, Cambodja, Suriname of Bulgarije of heb je interesse in andere internationale mediaprofessionals? Freelance Journalism kan voor jou in opdracht contact maken met deze internationale mediaprofessionals. Je hoeft dan niet zelf op zoek en dat geldt natuurlijk ook voor de ruim 1900 Nederlandse freelance mediaprofessionals in hun uitgebreide bestand.

Wil je naast het gratis plaatsen van een vacature gericht op zoek gaan naar een bepaalde freelance mediaprofessional, omdat je haast hebt bij de invulling van de vacature, dan kan dat ook.

Voor welke bedrijven is dit interessant?

Vooral bedrijven uit de mediabranche hebben baat bij het regelmatig inhuren van freelance mediaprofessionals. Echter ook bedrijven uit een heel andere branche hebben vaak een freelance mediaprofessional nodig voor een opdracht. Hele grote bedrijven als Heineken, KLM, Akzo Nobel, Schiphol en Ziggo hebben regelmatig een freelance mediaprofessional nodig als een tekstschrijver, een vertaler, een fotograaf, een videograaf, een illustrator of een contentspecialist, maar ook bedrijven uit het Midden- en Kleinbedrijf (MKB). Daarom is de vacaturesite Freelance Journalism waar je gratis je vacature kunt plaatsen voor elk bedrijf interessant.

Tijd kost geld

Het zoeken van een vakbekwame freelance mediaprofessional heeft vaak te maken met haast. Je huurt een freelance mediaprofessional niet in voor een hele lange periode, zoals je dat bij een werknemer wel zou doen met een langdurige sollicitatieperiode. Je hebt als bedrijf direct iemand nodig of in ieder geval op korte termijn. Daarom is tijd een belangrijke issue en het kunnen kiezen uit een kwalitatief hoogwaardig aanbod van freelance mediaprofessionals van het grootste belang. Bij Freelance Journalism kun je een zoekopdracht indienen naast het gratis plaatsen van een vacature. Maak daarom gebruik van hun diensten en ga naar www.freelancejournalism.eu voor alle informatie of om direct jouw zoekopdracht in te dienen of jouw vacature gratis te plaatsen.

Freelance Journalism

Freelance Journalism is een hoogwaardige, overzichtelijke en specifieke vacaturesite, die snel en resultaat gericht is met een breed, vakkundig en uitgebreid aanbod dat voor elk bedrijf die een freelance mediaprofessional zoekt, geschikt is!

fj

Note: www.freelancejournalism.eu is ambitieus en richt zich naast vacatures uit Nederland ook op vacatures uit Europa!

Photo credit: Freelance Journalism

About Editorial Office

Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 600 tot 1000 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1