News Ticker

Plaats gratis je vacature(s) voor mediaprofessionals op Freelance Journalism

fjslider

Heb je een mediabedrijf of een bedrijf in een andere branche en je hebt een bepaalde freelance mediaprofessional nodig? Plaats je vacature(s) gratis op het duidelijke, overzichtelijke en actieve mediaplatform Freelance Journalism. Elke functie in de media is van toepassing. Naast freelance opdrachten ook interim werk en stageplekken in de media.

Het gratis plaatsen van je vacature(s) op Freelance Journalism is heel eenvoudig en gebruiksvriendelijk. Je vult de vacaturetitel in, de standplaats, het dienstverband, de categorie, de vacatureomschrijving, de link naar het e-mailadres om te solliciteren en je bedrijfsnaam. Indien gewenst kun je de link naar je eigen website plaatsen, een korte omschrijving geven van je bedrijf, een link naar een video over je bedrijf plaatsen, je Twitteradres plaatsen en het logo van je bedrijf. Na plaatsing krijgt je een voorvertoning en kun je kijken of alles correct is ingevuld. Eventueel kunt je de vacature nog aanpassen. Vervolgens verstuur je de vacature en wordt je vacature direct geplaatst na moderatie. Na plaatsing wordt je vacature bovendien op ons eigen uitgebreide netwerk van sociale media geplaatst voor extra exposure en in overleg op ons online magazine Amsterdam Today.

Kijk hier voor alle vacatures, die reeds geplaatst zijn op Freelance Journalism.

LOGO-FREELANCE-JOURNALISM

Freelance Journalism is een professionele recruitmentorganisatie, gespecialiseerd in de werving en selectie van vakkundige mediaprofessionals in Nederland en de rest van Europa. Wij bemiddelen uitsluitend en alleen voor kandidaten uit de mediabranche, waarbij het gaat om freelance werk, interim werk, tijdelijk werk, payroll werk en stageplekken. Het gaat om elke mediafunctie. Denk hierbij aan posities als journalisten, redacteuren, verslaggevers, cartoonisten, copywriters, correspondenten, editors, filmmakers, videografen, cameramensen, graphic designers, contentspecialisten, PR en communicatie specialisten, camjo’s, illustratoren, tekstschrijvers, fotografen, vertalers, scriptwriters, SEO-specialisten, ghostwriters,(online)vormgevers et cetera.

FJR2

Uitgebreid eigen netwerk

Onze opdrachtgevers zijn naast mediabedrijven ook grote (internationale) bedrijven en bedrijven uit het MKB. Elk bedrijf heeft wel eens tijdelijk behoefte aan een mediaprofessional zoals een fotograaf, een tekstschrijver of een vertaler. Freelance Journalism kan putten uit haar eigen uitgebreide netwerk met ruim 10.000 connecties uit de mediabranche. Hiervan zijn meer dan 2500 nationale en internationale mediaprofessionals lid van onze besloten groep Freelance Journalism op LinkedIn. Aangezien al deze mediaprofessionals je vacature direct onder ogen krijgen, kun je snel een reactie verwachten.

Plaats gratis je vacature(s)

Onze talrijke connecties uit de media kijken met grote regelmaat naar beschikbare vacatures op Freelance Journalism. Plaats daarom je vacature(s) gratis op Freelance Journalism. Het is makkelijk, eenvoudig, gratis en het werkt!

Extra aandacht met een gesponsorde vacature

Indien de plaatser van een gratis vacature extra aandacht wil schenken aan de vacature is het mogelijk om hier een gesponsorde vacature van te maken tegen een vergoeding van € 150,- euro per plaatsingGesponsorde vacatures staan altijd in de zoekresultaten boven de gratis vacatures, waardoor je meer sollicitaties ontvangt.

Alle mogelijkheden op een rij

Easy Pack

 • Onbeperkt gratis vacatures plaatsen
 • Geen verplichtingen
 • Elke vacature staat 4 weken lang online op FreelanceJournalism.eu

Comfort Pack 

 • Maak van uw vacature een gesponsorde vacature
 • 1 week lang staat uw vacature online op een toppositie op FreelanceJournalism.eu
 • Gesponsorde vacatures staan in de zoekresultaten boven de gratis vacatures
 • Het tarief bedraagt € 150,- per plaatsing

Power Pack

 • Plaatsing van je vacature in het online nieuws magazine AmsterdamToday.eu
 • Jouw vacature wordt getarget geboost op Facebook voor sneller resultaat
 • Het tarief is vanaf € 150,- per plaatsing

Special Pack

 • Het plaatsen van een specifieke zoekopdracht naar een mediaprofessional
 • Het tarief is vanaf € 500,- per zoekopdracht
 • Multiposting: prijs op aanvraag

De genoemde bedragen zijn ex. BTW.

Meer informatie nodig?

Heb je vragen? Wij ontvangen met plezier je reactie per e-mail op f.scheers@amsterdamtoday.eu of je kunt bellen naar 06-53893998.

fj

Photo credit: Foter.com

Advertentie

Reclame maken? Kijk hier voor Amsterdam Today’s aantrekkelijke package deal

 

About Editorial Office

Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 600 tot 1000 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1