News Ticker

Opvallend: Geert Wilders kiest voor de zogenaamde roddelpers

roddel

Zoals bekend, komt Geert Wilders liever niet naar de bekende politieke debatten op tv of is hij niet bij de bekende talkshows te zien geweest. Een bewuste keuze van Geert en nu heeft hij iets nieuws bedacht om onder de aandacht te komen van zijn potentiële kiezers.

Roddelbladen

Geert Wilders komt in plaats van zijn afgezegde RTL-debatten en afgezegde Nieuwsuur-interview met uitgebreide vraaggesprekken in Story en Privé. Ze worden volgende week gepubliceerd. Dat laat de PVV-leider weten op Twitter. Wilders heeft Nieuwsuur afgezegd, omdat hij ‘alleen maar dingen wil doen die we leuk vinden en dit vinden we niet leuk’. De showmedia vindt hij wél leuk. “Volgende week mooie interviews in de Story én de Privé! Daar kan geen Nieuwsuur tegenop“, zegt hij.

SBS6

Naast de interviews met Story en Privé is Wilders een week voor de Tweede Kamerverkiezingen op 15 maart ook nog te zien in de verkiezingsshow van SBS6. Daarin geeft hij een interview aan Rob Geus.

Advertentie

Waarom lopen ondernemers weg met dit nieuwe online advertentieabonnement?

 Twee debatten

Er zijn nog twee serieuze tv-optredens overgebleven die Wilders níet heeft afgezegd: het EenVandaag-debat met Mark Rutte en het NOS-lijsttrekkersdebat. Het is niet voorspelbaar of hij daar ook daadwerkelijk heen gaat.

Zakt in de peilingen

Momenteel zakt Wilders sterk in de peilingen. Jeroen Pauw denkt dat Wilders misschien nog wel eens spijt gaat krijgen van de manier waarop hij de media behandelt.

Goed idee?

Geert Wilders heeft gekozen om via de roddelpers en via SBS6 zijn kiezers te bereiken. Misschien is het niet voor de hand liggend, maar wellicht een interessante mediamove van Geert. We zullen het zien op 15 maart.

 

Photo credit: Amsterdam Today

 

About Editorial Office

Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 600 tot 1000 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1