News Ticker

Opnieuw geruchten over het cocaïnegebruik van Erland en Wendy

erland

In Nederland nemen heel veel mensen voedingssupplementen. Bij de televisiewereld schijnt het gebruik van andere supplementen vaak voor te komen. Supplementen, die je in je neus stopt bijvoorbeeld.

De geruchten over het cocaïnegebruik van Wendy van Dijk en haar man Erland Galjaard, die vorig jaar de wereld in werden gebracht door Quote, herleven dinsdagavond in het Comedy Central-programma The Roast of Gordon. Dat meldt De Telegraaf vandaag. Galjaard is één van de ‘roasters’ van Gordon, maar krijgt het zelf ook zwaar te verduren. “Van de RTL-programmadirecteur bleef, net als van zijn echtgenote Wendy van Dijk die aan een van de tafels in de zaal zat, geen spaan heel.“

Cocaïnegeruchten

De Telegraaf was bij de opnames en zag hoe Galjaard om zijn oren geslagen werd met de cocaïnegeruchten. “Het gerucht dat Quote vorig jaar verspreidde over een cocaïne snuivende Van Dijk – die vervolgens met succes naar de rechter stapte – werd door diverse criticasters gretig opgewarmd voor deze gelegenheid.”

Galjaard heeft volgens de krant ook flink wat grappen gemaakt. “Waar Gordon is, is ruzie, en het is nooit zijn schuld. Je hebt meerdere malen tegen mij gezegd dat je nooit meer wilde presenteren, hou je eens aan je belofte”, grapte hij bijvoorbeeld.

En verwijzend naar zijn bejaardensoap met Gerard Joling: “Ik had heel wat mensen kunnen helpen door jou van tv te halen.”

Roasters

De eerste bekende Nederlanders die Gordon flink gaan aanpakken tijdens de tv-show The Comedy Central Roast of Gordon zijn bekend. Het gaat om Bobbi Eden en Sophie Hilbrand. Dat heeft de tv-zender laten weten. The Roast is overgewaaid uit de Verenigde Staten, waar er zo nu en dan een grote ster opstaat die zich in een groots opgezette tv-show laat roosteren door andere sterren. Bij ons is Gordon de eerste. De roasts tegen hem worden geleid door Jörgen Raymann.

Raymann heeft er zin in. Hij heeft hem wel eens laten zitten bij een optreden op het Museumplein. “Daarom heb ik mij maar aangemeld als Roast Master”, aldus Raymann.

Glamourwereld

Hilbrand vond Gordon en zijn glamourwereld helemaal niets. Toen ze hem laatst sprak voor haar programma Sophie in de Kreukels vond ze hem een tof, maar ook een tragisch figuur. “Ik moet wel meedoen met The Roast, die jongen ligt helemaal in de kreukels”, zegt ze.

Eden en Gordon zijn bevriend: ze hebben dezelfde harde humor en zijn beiden dol op zichzelf. Wel vindt ze dat hij soms domme dingen doet, al is het volgens haar verstandig dat hij stopt met zijn muzikale carrière: “Ik heb Gordon, met mijn optreden in zijn clip, tot zijn laatste (muzikale) hoogtepunt gebracht.”

Laatste woord aan Gordon

Gordon heeft uiteindelijk het laatste woord en mag als Roastee ook zijn vlijmscherpe repliek geven.

Comedy Central

The Comedy Central Roast of Gordon is op dinsdag 20 december om 20.30 uur te zien op Comedy Central. De opnames zijn zeven dagen eerder, dus het gaat producent MasMedia vast lukken om de uitzending op tijd af te leveren.

Gaat u kijken naar de Roast van Gordon?

Auteur: Stephanie van Blankenberghe

stephanie

Photo credit: KleurrijkeTop100 via Foter.com / CC BY

About Editorial Office

Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 600 tot 1000 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1