News Ticker

Nieuwe opzet bij “Wie is de Mol”

artrooijakkers

Het populaire televisieprogramma “Wie is de Mol” van de AvroTros wordt elke keer door vele fans bekeken. Het is al een tijdje op de buis en dan kun je een keer een wijziging verwachten.

Nieuwe opzet in 2017

De opzet van het NPO 1-hitprogramma Wie is de Mol is in 2017 iets anders dan voorheen. Dat vertellen presentator Art Rooijakkers en kandidaat Yvonne Coldeweijer vandaag in De Telegraaf. Door de veranderingen aan Wie is de Mol moet de show dit jaar sneller op gang komen, waardoor de kijker direct helemaal in het programma zit. “De opzet is anders. Alles vloeit in elkaar over. Het spel is gelaagd en er gebeuren, ook voor de kijker, onverklaarbare zaken“, legt Rooijakkers uit.

List en bedrog

De nieuwe opzet en de groep kandidaten gingen goed samen, aldus de presentator. “Het is een interessante groep, die zich had voorgenomen het individueel scherp te spelen en Wie is de mol? te gebruiken voor list en bedrog. Het was geen fijne vakantie met z’n allen.”

Coldeweijer beaamt dat in de krant. “Het programma kwam vorig jaar pas later in de uitzendingen echt op gang. Wij werden in het diepe gegooid door de andere opzet.”

“Het was een pittige groep, met liegen en bedriegen. We zijn niet op ons mondje gevallen.”

Wat de nieuwe opzet exact inhoudt, houdt Avrotros nog even geheim. De première van het programma is op zaterdag 7 januari om 20.30 uur op NPO 1.

Auteur: Stephanie van Blankenberghe

stephanie

Photo credit: 1Veertje via Foter.com / CC BY-SA

About Editorial Office

Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 600 tot 1000 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1