News Ticker

Nieuw wassen beeld van Wendy van Dijk kost 200.000,- euro

wendy-van-dijk

Het wassen beeld van Wendy van Dijk waar de RTL 4-ster vanmorgen keihard naar uithaalde staat helemaal niet meer in Madame Tussauds. Het beeld is toevallig twee maanden geleden uit het museum verwijderd. Dat laat een woordvoerder van Madame Tussauds weten aan het AD. Madame Tussauds is het eens met de kritiek van Van Dijk dat het beeld lelijk was. “We zijn het volledig met haar eens en daarom is het ook al weg. Schijnbaar twee zielen, één gedachte. Dat beeld lijkt niet meer.

Het beeld van Van Dijk werd in 2002 gemaakt. Of er een nieuw beeld komt, weet het museum niet. “Ik zou het heel graag willen. Het enige is dat we maximaal twee beelden van bekende Nederlanders per jaar onthullen.

Dat heeft te maken met het aantal bezoekers dat we krijgen en de kosten van zo’n beeld. Die liggen tussen de 150.000 en 200.000 euro“, aldus de zegsvrouw.

Dagblad Metro zette eerder dit jaar nog de wassen beelden op een rij die níet goed lijken en wél goed lijken. Ook Van Dijk staat er tussen.

Bron: mediacourant

Photo credit: Steve AM via Foter.com / CC BY-SA

About Editorial Office

Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 600 tot 1000 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1