News Ticker

Nieuw tv-productiehuis in Amsterdam: Mr. & Mrs. Lane

lane

Op 1 januari 2017 beginnen Dieuwke Wynia en Boudewijn Vos het productiehuis Mr. & Mrs. Lane. Jaren werkten zij samen bij De Wereld Draait Door, Dieuwke als hoofdredacteur en Boudewijn als productieleider.

Aan het IJ, waar vanaf het voorjaar het kantoor gevestigd zal zijn, zullen televisie- en online formats bedacht en gemaakt worden. Met hart en ziel en veel plezier storten Mr. & Mrs. Lane zich samen met hun vele vrienden en familie op nieuwe projecten.

Dat kan van alles zijn: een talkshow, programma’s over wetenschap of politiek, documentaires of een groot live programma. Als het maar verrast, als het maar ergens over gaat en inspireert. Mr. & Mrs. Lane zijn dol op nieuwe verhalen en nieuwe vormen, dat zit in onze genen.

Wij werken graag samen en hebben een goede partner gevonden in MediaLane Holding van Iris van den Ende. MediaLane Holding is een multimedia productiehuis dat bestaat uit verschillende ondernemingen: MediaLane, Niehe Media, OnLane, LiveLane en nu dus ook Mr. & Mrs. Lane.

Dieuwke werkte vanaf de start bij DWDD. Ze begon als samensteller en werd na twee seizoenen eindredacteur. In 2011 ging DWDD ook spin offs maken en werd Dieuwke hoofdredacteur.

Boudewijn is begonnen als producer bij SBS Productions. Inmiddels is hij 11 jaar werkzaam als productieleider van verschillende televisieprogramma’s, waarvan de laatste 5 jaar bij DWDD.

Bron: ANP Pers Support

Photo credit: Cristiano Sabbatini via Foter.com / CC BY-ND

About Editorial Office

Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 600 tot 1000 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1