News Ticker

Veel muziek tijdens de Culturele Bazaar op het Stadsplein Amstelveen

acb1

De podia, de tenten, de kramen stonden klaar voor de Culturele Bazaar met een uitgebreid programma op zondag 26 juni op het Stadsplein Amstelveen. Een uitgebreid programma was opgesteld en vooral de verschillende leuke muziekoptredens voeren de boventoon.

Het culturele evenement werd goed bezocht door gezinnen met kinderen en gelukkig zat het mee met het weer. Voor de kinderen was veel geregeld, zoals een draaimolen, een klimtorentje en diverse grote poppen. Alle terrassen aan het Stadsplein waren vol met bezoekers, die genoten van de Culturele Bazaar, de muziek en de zon.

Hieronder kunt u het hele programma bekijken.

Programma

stadscultuur

Photo Galley

acb2     acb3

acb4     acb5

acb6     acb7

acb8                   acb9

acb10

Photo credits: Amsterdam Today

 

 

 

 

About Editorial Office

Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 600 tot 1000 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1