News Ticker

Mirella van Markus van SBS 6 “kadoneert” aan KWF Kankerbestrijding

kanker

Het bevechten van kanker is topsport. Deze vreselijke ziekte moet de wereld uit en daar is nog steeds veel onderzoek voor nodig en dat kost geld. Een nieuw vorm van geld schenken is “kadoneren”. In plaats van geld of een kado krijgen voor je verjaardag laat je geld overmaken op het rekeningnummer van het KWF Kankerbestrijding.

Mirella van Markus

Mirella van Markus, een van de gezichten van Hart van Nederland, werkt mee aan een campagne van KWF Kankerbestrijding om ‘kadoneren’ een bekend fenomeen te maken in Nederland. Ze is vandaag jarig en kadoneert haar verjaardag. Dat heeft KWF vandaag laten weten.

Kadoneren

Kadoneren is het vragen van een donatie in plaats van een cadeau voor je verjaardag. “In het buitenland is Donate your Birthday al succesvol en met kadoneren kan iedereen dat nu ook hier eenvoudig doen.“
Van Markus vindt het geweldig dat ‘kadoneren’ wordt geïntroduceerd in de Nederlandse taal. “Ik word vandaag 40 en dat is helaas geen vanzelfsprekendheid. Dat zou het wel moeten zijn. Daarom is het mooiste kado een gift voor KWF. Ik hoop dat andere jarigen dit voorbeeld volgen.”
Behalve verjaardagen is het ook mogelijk om een andere speciale gelegenheid te kadoneren, zoals een huwelijk, pensioen of jubileum.

De SBS 6-presentatrice zal onder meer te horen zijn in radiospots over kadoneren.

Via deze link kunt u meer lezen over kadoneren.

Wat vindt u van dit onderwerp?

stephanie

Photo credit: FaceMePLS via Foter.com / CC BY

About Editorial Office

Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 600 tot 1000 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1