News Ticker

Het Midden- en Kleinbedrijf (MKB) bloeit na jaren van crisis

mkb

Het midden- en kleinbedrijf in ons land profiteert van de economische groei en heeft daarmee de weg naar boven ingezet.

Zo nemen het ondernemersvertrouwen, de omzet en de werkgelegenheid eindelijk weer toe. Het mkb werd hard getroffen door de economische crisis, maar klimt langzaam uit het dal, blijkt uit het jaarbericht van het Nederlands Comité voor Ondernemerschap en Financiering dat vandaag wordt gepubliceerd.

De totale omzet is vorig jaar met 0,3% toegenomen tot €871 miljard. Het is de eerste keer sinds 2011 dat er sprake is van omzetgroei. Het bedrijfsresultaat kwam uit op €64 miljard, een stijging van ongeveer 3%.

Vacatures

Ook de werkgelegenheid in het mkb trekt weer aan. Het aantal vacatures is sinds eind 2013 tot aan de tweede helft van dit jaar alleen maar gegroeid. Momenteel staan er bijna 90.000 vacatures open.

Amsterdamse Vacatures

Gebruik deze link om op onze pagina Amsterdamse Vacatures te komen.

Bron: telegraaf.nl

Photo credit: Pedro Nuno Caetano via Foter.com / CC BY

 

About Editorial Office

Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 600 tot 1000 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1