News Ticker

Michel van Erp gaat commercieel met Gordon documentaire

gordon

Na een zangcarrière van maar liefst 25 jaar neemt Gordon dit jaar afscheid als zanger en daarom komt RTL 4 met een tweedelige documentaire over de entertainer. Vanavond is het eerste deel te zien, tussen 20.00 en 21.30 uur. De gevierde Michiel van Erp is de maker van de documentaire. Het is zijn eerste klus voor een commerciële zender. “Er zit geen verschil in met bijvoorbeeld de VPRO, alleen de reclameblokken. Ik heb erg mijn eigen dingen kunnen doen“, stelt hij gerust.

Van Erp vertelt in De Telegraaf dat hij zeven jaar geleden al begon met filmen. “In die tijd richtte Gordon LA The Voices op terwijl zijn moeder overleed. We hebben toen een paar weken gefilmd en uiteindelijk stond het even op een laag pitje.

Vervolgens hebben de heren jarenlang contact gehouden. “Toen RTL een portret over Gordon wilde, heeft hij mij gevraagd. We hebben ook de beelden van zeven jaar geleden gebruikt.

Van Erp vertelt verder geen grote Gordon-fan te zijn. “Ik ben altijd gefascineerd door wat roem met mensen doet. Eerder maakte ik bijvoorbeeld een portret van Sylvia Kristel.

Bron: mediacourant

Photo credit: Amsterdam Today

About Editorial Office

Heeft u het nodige te vertellen en zoekt u een goed platform? Wilt u auteur worden bij Amsterdam Today? Dan bent u op deze pagina aan het goede adres. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel met 600 tot 1000 woorden (voor eventuele publicatie) van u ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we u benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken met u over het schrijven voor Amsterdam Today. Bent u een expert op een bepaald gebied? Of kent u kandidaten die zich online manifesteren met interessante maar vooral relevante berichten in de categorie Travel, Luxury, Business, Gastronomic of Automotive. Laat het ons weten via Editor@AmsterdamToday.eu. Contact: Website | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube | More Posts

UA-62801321-1